Més de 200 participants en el III Slam del Circuit Absolut CUPRA en el Club Tennis d’Aro

El torneig es disputa fins diumenge en les instal·lacions del Club Tennis d’Aro

Aquesta setmana, el Circuit Absolut CUPRA 2023 s’acomiada de les pistes gironines amb el III Slam en les instal·lacions del Club Tennis d’Aro de Platja d’Aro.

El circuit s’allarga de gener a desembre i visita una trentena de seus a les quatre demarcacions catalanes. A les comarques gironines també ha visitat Blanes i Figueres.

D’aquest vespre i fins al dia de Sant Jordi, 208 jugadors i jugadores de pàdel competeixen en les pistes del Club Tennis d’Aro.

L’Slam platjarenc reparteix 5.000 euros en premis en metàl·lic i ofereix, a aficionats i públic en general, l’oportunitat de veure en acció els millors jugadors i jugadores de la Federació Catalana de Pàdel deixant-se la pell per a superar les diferents rondes d’eliminatòries del torneig, que es divideix en categoria Absolut Masculí i categoria Absolut Femení.

Teniu més informació sobre l’Slam aquí.


D’altra banda, el mes de maig, el Club Tennis d’Aro acollirà novament un dels esdeveniments més destacats del seu calendari anual: l’ITF W25 Femení 2023.

El torneig insígnia del club se celebrarà del 8 al 14 de maig i comptarà amb participació de les futures millors jugadores del món per 4t any consecutiu.

A més, aquest 2023, el Club Tennis d’Aro celebra 50 anys i, a l’inici de l’estiu, celebrarà diverses activitats per a commemorar el primer mig segle de vida.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.