El camp de Castell d’Aro acull una vintena de partits del 21è MIC

Enguany, el MIC reuneix més de 7.000 participants dels cinc continents

La 21a edició del torneig internacional de futbol base MICFootball s’ha posat en marxa avui, 5 d’abril, i s’allargarà fins aquest diumenge, dia 9, en 35 municipis de la província de Girona.

MIC – Mediterranean International Cup és una referència esportiva de la Setmana Santa i, enguany, compta amb més de 7.000 participants, entre futbolistes i membres dels cossos tècnics. 344 equips procedents de 33 països dels cinc continents que es reparteixen en 9 categories (des de l’U12 fins a l’U19, masculins i femenins).

Castell d’Aro torna a ser una de les seus del MIC i acollirà una vintena de partits d’avui fins dissabte. Podeu consultar-los aquí.


Juanjo Rovira, director de MICFootball, subratlla que “hem tornat a les xifres del 2019 perquè tornem a estar per sobre dels 300 equips i comptem amb molts països que representen els cinc continents. La gent té ganes de viatjar, venir fins aquí i passar-s’ho bé i és precisament això el que busquem: que tothom visqui una experiència que no pugui oblidar mai”. Fent “realitat el somni de molts i nens i nenes” durant dues dècades, la intenció a curt i mitjà termini és la de “continuar creixent en volum i qualitat, consolidant les categories i de mica en mica anar augmentant el nombre d’equips participants”.


344 equips repartits en 35 seus de la província de Girona

El MICFootball, organitzat per MICSports, s’allarga sis jornades consecutives. Les 9 finals es dividiran, com els últims anys, entre Figueres i Palamós el cap de setmana. A part de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, els altres municipis que acullen partits són: Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Calonge i Sant Antoni, Bàscara, Begur, Caldes de Malavella, Cassà de la Selva, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Fornells de la Selva, Girona, Hostalric, L’Escala, La Bisbal d’Empordà, La Jonquera, Llagostera, Llançà, Lloret de Mar, Monells, Mont-ras, Palafrugell, Pals, Quart, Roses, Sant Gregori, Sant Pere Pescador, Santa Coloma de Farners, Sils, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Tossa de Mar, Vidreres i Vilablareix. Salt és la novetat d’aquesta edició.

Hi ha conjunts representants dels Estats Units, Brasil, Canadà, Uzbekistan, Mali, Puerto Rico, Panamà, Mèxic, Japó, Hong Kong, Colòmbia, Israel, Perú, Emirats Àrabs Units, Xina, Aràbia Saudita, Austràlia, Costa Rica i Kazakhstan, i també dels següents països europeus: Espanya, Regne Unit, Dinamarca, Hongria, Alemanya, Andorra, Suècia, França, Portugal, Àustria, Noruega, Finlàndia i Itàlia.


Els jugadors i jugadores d’entre 12 i 19 anys estan dividits en 9 categories: alevins de futbol 11 i futbol 7 (U12-A i U12-B), infantils (U13 i U14), cadets (U15 i U16) i juvenils (U18, U19 i F19). En total es disputaran 842 partits.

Hi ha 10 dels 20 clubs que actualment competeixen a LaLiga (FC Barcelona, Real Madrid CF, RCD Espanyol, Club Atlético de Madrid, Valencia CF, Villarreal CF, Real Betis Balompié, Sevilla FC, Real Sociedad de Fútbol i Girona FC) i d’altres conjunts destacats europeus, com el Manchester United FC, Liverpool FC, Manchester City FC, AC Milan i Paris Saint-Germain FC, entre altres.


Les retransmissions televisives i en línia també són presents en aquesta edició i una gran part del torneig es pot seguir des de qualsevol racó del món.

Un bressol de futbolistes que han arribat a competir a l’elit

Després d’haver celebrat 20 edicions, el MICFootball s’ha consolidat com un autèntic bressol de futbolistes. Durant dues dècades, un ampli ventall de jugadors que en l’actualitat competeixen a l’elit hi ha participat, com és el cas de Leo Messi, Neymar, Dani Carvajal, Casemiro, Marcus Rashford, Joao Felix, Mohamed Salah, Pedri, Dani Olmo, Theo Hernández, Brahim Díaz, Gavi, Nico González, Coutinho, Pau Torres, Sergio Reguilón, Pablo Fornals, Marcelo i Juan Mata, entre d’altres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.