Milers d’espectadors surten al carrer per gaudir de La Volta a la Vall d’Aro

La prova ciclista arriba enguany a la 102a edició

Públic de totes les edats ha sortit avui als carrers de Sant Feliu de Guíxols, Castell-Platja d’Aro i s’Agaró i Santa Cristina d’Aro, entre altres poblacions del Baix Empordà, per a gaudir de l’espectacle esportiu i mediàtic de La Volta Ciclista a Catalunya en la seva primera etapa.

Els ciclistes han sortit de Sant Feliu de Guíxols cap a les 13 h, en direcció cap a Santa Cristina d’Aro. I han tornat a la Vall d’Aro, uns minuts abans de les 16 h, entrant pel nucli de Platja d’Aro en direcció a S’Agaró i Sant Feliu. El segon pas s’ha concentrat entre Santa Cristina d’Aro, Calonge-Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró i Sant Feliu de Guíxols, que també ha acollit l’arribada.

El Servei Català de Trànsit (SCT) i els Mossos d’Esquadra han establert un dispositiu especial de trànsit amb l’objectiu de garantir un bon desenvolupament de la prova i minimitzar les molèsties en els usuaris de la xarxa viària.

La Volta la formen 7 etapes amb un recorregut de 1.200 quilòmetres per tot Catalunya. Una edició espectacular, que s’allargarà fins al 26 de març, amb una participació cinc estrelles, amb noms com el vigent campió del món Remco Evenepoel, el triple vencedor de la Vuelta a Espanya Primož Roglič, el campió olímpic Richard Carapaz, o dos vencedors del Tour de França com són Egan Bernal i Geraint Thomas.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.