Platja d’Aro tindrà un nou festival a finals de juliol

Hi actuaran Melendi, La Casa Azul, Nena Daconte, La La Love You, Dani Fernández, Danny Ocean, Zzoilo, Marlena, Maldieta Nerea, Pole, Leo Rizzi, Marlo i Pol Granch

Aquest estiu, Castell-Platja d’Aro i S’Agaró estrenarà un nou festival musical:: IDILIC FESTIVAL, que neix per convertir-se en una trobada indispensable dels fans de la música, la cultura i l’entreteniment en un emplaçament únic.

El divendres i dissabte, 28 i 29 de juliol, l’espai Masia Bas de Platja d’Aro es convertirà en l’epicentre del bon rotllo. Serà un espai de més de 30.000 m² que tindrà capacitat per a més de 12.000 persones al dia.

El projecte

IDILIC FESTIVAL neix de la unió de tres amics amb un somni en comú, el de crear el festival perfecte al lloc perfecte. Aleix Ramoneda, Joan Sánchez i Dan Hammond han visionat un espai per a la música, la creativitat, l’amistat i la desconnexió, amb el clar objectiu de convertir-se en el place to be de la Costa Brava cada estiu.

L’experiència de la promotora The Project, la projecció de Globents i la creativitat de Why Not Music formen l’engranatge perfecte per a l’èxit rotund d’aquest festival que arriba per quedar-s’hi.

Venda d’entrades i informació general

Pel llançament, es posaran a la venda aquest dijous, 16 de març, a les 12 h, una quota d’abonaments reduïda per als dos dies a un preu especial de 39 euros.

Totes les persones que s’hagin registrat prèviament a la pàgina web tindran prioritat per ser els primers a comprar, a partir de les 9 h de dijous, aquests abonaments amb un preu reduït.

Un cop exhaurit aquest pre-sale, els abonaments passaran a tenir un preu de 59 € en el segon release, arribant fins als 89 € per als més endarrerits.

I per als que vulguin esprémer al màxim l’experiència IDILIC, es podrà adquirir un abonament VIP a 149 €, que inclou perks exclusius, com ara barra privada, foodtrucks VIP, zona chill out, banys privats, accés VIP al festival i zona de visibilitat preferent.

Gastronomia, Village i Sostenibilitat

L’oferta gastronòmica del village té com a requisit principal l’oferta de productes de proximitat a tots els proveïdors d’alimentació. Hi haurà una selecció acurada de foodtrucks, que inclou alimentació vegana i vegetariana, així com una selecció de productes aptes per a tota mena d’intoleràncies i sensibilitats.

Un aspecte a remarcar és la sostenibilitat del festival amb polítiques de consciència ambiental i social que s’exemplifica amb la prohibició de lliurar envasos d’un sol ús o posar en marxa un pla d’estalvi energètic amb generadors de baix consum i optimització de les hores de funcionament, pioner en aquest tipus de festivals.

Els artistes

Un total de 13 artistes del panorama musical nacional i internacional pujaran a l’escenari de l’IDILIC FESTIVAL

DANI FERNÁNDEZ i la seva banda creen moments absolutament especials. El seu nivell de connexió amb el públic i el seu xou frenètic i emocionant provoquen que cada concert sigui una cita irrepetible. DANI FERNÁNDEZ arriba a Platja d’Aro per a presentar el seu nou disc ENTRE ELS DUBTES I L’ATZAR, un treball que ja col·lecciona Discos d’Or i que posa el focus en la sort i el destí.

DANNY OCEAN està en plena gira mundial. El cantant de ‘Em Va refusar’, passarà per la Costa Brava per a fer gaudir a tots del seu directe a l’IDILIC FESTIVAL. El veneçolà és un dels artistes llatins més escoltats del moment. Una autèntica estrella de la música urbana amb un directe vibrant i únic.

Un dels grups més esperats és LA CASA AZUL, amb el seu projecte efervescent i una identitat inconfusible. Amb GUILLE MYLKYWAY al comandament, aquesta banda ha transgredit fronteres entre estils, signant cançons tan rodones, addictives i irresistibles com ‘Podria Ser Peor‘, ‘La Revolución Sexual’‘El Momento’ o ‘Nunca nadie pudo volar’. Els concerts de LA CASA AZUL persegueixen transportar al públic a un món de color i fantasia que condueixen al públic a un èxtasi total de felicitat.

La banda madrilenya LA LA LOVE YOU és un dels grans fenòmens musicals de la dècada. El seu tema ‘El Fin del Mundo’ ha aconseguit el doble disc de Platí i ha superat els 100 milions d’escoltes a Spotify. Una banda de quatre amics que gaudeixen fent i compartint les seves cançons de punk-pop fresques, optimistes i de tornades irresistibles. Amb una producció impecable, LA LA LOVE YOU només necessitava un minut d’exposició massiva per a enamorar.

L’eivissenc LEO RIZZI arriba a la MASIA BAS per a tancar la seva gira ‘Bailando alrededor del río’, que li ha portat als millors escenaris d’Espanya i de Llatinoamèrica, on ofereix un gran xou amb moltes dosis de delicadesa i sensibilitat. LEO RIZZI, cantant amb una veu i estil únics, compta amb milions de reproduccions en les principals plataformes digitals i mou a centenars de milers de seguidors en les xarxes.

MALDITA NEREA, una de les bandes pop de referència, presenta la seva nova gira en la primera edició de l’IDILIC FESTIVAL. Després de gaudir del seu últim èxit ‘La increíble historia entre tú y yo‘, single que ha estat l’avançament del seu nou àlbum d’estudi que veurà la llum aquest 2023, el grup murcià, que pot presumir de tenir diversos Discos de Platí en el seu haver i múltiples singles en el més alt de les llistes de radis, iTunes i Spotify, es prepara per a sortir de gira amb un directe ple d’emocions i energia positiva.

MARLENA és el duo revelació de la música a Espanya i també serà present en aquesta cita de finals de juliol. Un so propi i especial, caracteritzat per la composició i la veu d’Ana i les produccions avantguardistes de Carol, han fet que MARLENA es converteixi en una de les propostes més potents i amb major projecció del panorama actual. ME SABE MAL ja és Disc d’Or i compta amb més de 25 milions de reproduccions.

MARLON, arriba a Platja d’Aro després de fer sold out en la majoria dels destins de la seva ambiciosa gira, on ha demostrat, amb un directe insaciable, ser un dels principals grups de pop/rock del país. La banda asturiana MARLON aterra a Catalunya després de sumar èxits tan rotunds com ‘De Perreo’, amb el qual han aconseguit un Disc de Platí.

L’exitosa gira de presentació de l’últim disc de MELENDI LIKES I CICATRICES” va ser vista per més de 170.000 assistents a Espanya. Ben aviat tornarà a trobar-se amb el seu públic nacional, després de finalitzar la seva gira americana, la qual, ha tingut un acolliment espectacular esgotant entre altres ciutats, Quito amb més de dotze mil entrades venudes en 6 hores o doblegant dates com a Miami (quinze mil entrades venudes) i Orlando. El passat 11 de març va finalitzar aquesta gira actuant en un dels llocs més emblemàtics de Nova York: el Radi City Music Hall.

MELENDI tornarà aquest estiu a Espanya amb “Cerrando cicatrices”, una renovada gira que li portarà pels principals festivals del país. Una sèrie de concerts en els quals l’asturià es pujarà de nou als escenaris amb un nou espectacle per a culminar un any d’èxits. A Catalunya l’única data triada per actuar és dins l’IDILIC FESTIVAL.

MAI MENESES va fundar NENA DACONTE, marca amb la qual va autoeditar el seu primer disc i va conèixer l’èxit gràcies a temes com ‘Tenía tanto que darte‘, ‘Idiota‘ o ‘En qué estrella estará’, composts per la mateixa Mai. Ara torna a la música i recupera el nom que la va portar a la fama. AL SON DE LA GUITARRA és el nom del seu nou treball discogràfic que presentarà en directe a l’IDILIC FESTIVAL.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.