Jornades d’emprenedoria en femení amb la participació de més d’una trentena de dones

És la primera vegada que se celebren les jornades d’emprenedoria en femení, que tindran continuïtat l’any vinent

Aquest dijous i divendres, en el marc de les activitats del 8M, el Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament ha organitzat diverses activitats sota el lema ‘Escapa’t i viu l’emprenedoria en femení’ i amb la participació d’una trentena de dones.

Dues jornades promogudes per AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica per a compartir experiències, tallers, activitats i generar xarxa i complicitats.

Aquest dijous, les activitats s’han dut a terme a l’Hotel Costa Brava de Platja d’Aro. S’ha organitzat la xerrada Gestiona els teus somnis amb Neus Vila; i la taula rodona Dones emprenedores com a motor del territori amb Sònia Carmona (Foodlovers), Dina Ballart (The Smart Lollipop), Judit Piñol (Brewery 2kiwis) i Alba Planas (Abricoc).

Després d’un dinar i de treball en xarxa, s’ha fet una taula rodona a l’Espai Coworking de Platja d’Aro amb Mònica Voña (Odonata Sensacions Florals), Sanata Daou (Küari Moda i Complements), Sílvia Velasco (Judith’s Sweets) i Nicole Gulau (Nicole Gulau Fotografia).

El dia s’ha acabat amb l’activitat Experiències km0, descobrim juntes el territori que ha consistit en un taller de perfums, una visita guiada escultòrica al Parc dels Estanys, un shopping tour, la xerrada De la moda a sommelier i el tast de vins Dones i pel·lícules amb Isabel Zaro.

Avui, al Golf Mas Nou, es fa un taller de consciència plena (mindfulness) amb Teresa Sanz i la sessió Emocions i relacions saludable, creant futur amb Joana Frigolé.

(font: Informatius RPA i AROimpulsa-Regidoria de Promoció Econòmica)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.