L’oferta d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda a un clic

Castell-Platja d’Aro s’ha integrat a l’aplicatiu Park4Dis

Des de finals de l’any passat, a través de l’app Park4Dis, Castell-Platja d’Aro i s’Agaró ha geolocalitzat totes les places d’estacionament del municipi per a persones amb mobilitat reduïda. En el municipi, actualment, hi ha 157 places.

Aquesta plataforma web-app de mobilitat i turisme accessible permet als usuaris amb Targeta Europea d’Estacionament visualitzar, ubicar i ser guiats fins a les places d’estacionament disponibles al municipi, enviar incidències sobre les mateixes i consultar la normativa aplicable.

Park4Dis és un projecte personal que es va posar en marxa la primavera de l’any 2019 després d’un estudi europeu d’ACC1Ó i amb el suport i finançament de la Fundación ONCE.

Va néixer per ajudar a més de 15 milions de conductors amb mobilitat reduïda a Europa, 1 milió només a Espanya, i totes les famílies de persones amb discapacitat, a tenir autonomia i poder desplaçar-se sense barreres afegides.

La seva descàrrega és gratuïta i adaptada als sistemes operatius Android i iOS.

Amb aquesta nova acció, Castell-Platja d’Aro i s’Agaró vol continuar consolidant el seu compromís amb un turisme inclusiu i oferir a visitants i residents una població sense barreres i accessible a tothom.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.