Novetats musicals setmana del 30 de gener

Aquest fred dilluns hem rebut 68 novetats a la nostre discoteca. Aquí trobareu el repàs setmanal amb molt bones entrades. Ja els teniu disponibles al 102.7 de la FM i pels diferents canals d’internet.

NOVETAT DESTACADA

Luz Casal estrena la seva primera cançó inèdita en cinc anys: ‘Hola, Qué Tal’, amb videoclip que podeu veure aquí a dalt.
Amb la seva veu reconeixible i esperada Luz Casal torna i a més, ho fa mentre prepara la sortida del seu proper àlbum. Aquest LP arribarà com el dissetè disc d’una de les trajectòries més genuïnes i honestes de la música nacional.

El seu nou tema està inspirat en les converses que va mantenir durant la pandèmia amb milers de desconeguts a qui trucava per telèfon quan els ho demanaven per oferir consol o companyia. Es tracta d’una cançó plena d’esperança i d’optimisme, una mà estesa enmig d’un temps difícil a què l’artista, sempre enganxada a la realitat, no ha volgut donar l’esquena.

El retorn confirma a Luz, una de les intèrprets espanyoles amb més èxit internacional, com a referència indiscutible del pop a Espanya, una posició construïda durant quatre dècades en què ha explorat amb llibertat diversos gèneres i sons.

És un retorn importantíssim que precedeix un projecte no menys esperat.

La cançó s’enganxa a la gent. És una conversa cantada que tremola en aquesta veu de Luz tan propera com càlida i motivadora. És un aire fresc que arriba en format musical a una actualitat que, dit sigui de passada, ho necessita.

ALTRES NOVETATS IMPORTANTS ARRIBADES AVUI

Rosalia – LLylm
Sam Smith – I’m not here to make friends
Taylor Swift – Lavender Haze
Green Day – Alison
Gorillaz – Silent Running
Maneskin – Baby Said
Tiësto – 10:35 (feat. Tate McRae) [Joel Corry Remix]
Pitbull x Ayybo x Ero808 – Right or wrong (hipnosis)
Jordi Ninus – El nostre lloc
Biel Marí – Gessami

I això és tot per aquesta setmana. Recordeu que tenim cada dilluns les principals novetats dels mercats musicals d’arreu del món. Estigues pendent de la nostre emissora perquè és on sona la millor música d’avui i de sempre. Bona setmana amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.