Més oferta de jocs en el parc infantil de Can Nitus de Castell d’Aro

S’hi han reubicat les instal·lacions de l’antic parc de lleure de la Plaça Poeta Sitjà

L’oferta de jocs en els parcs infantils de Castell-Platja d’Aro creix periòdicament. Si en el mes de juliol es van instal·lar nous elements de joc al parc infantil d’Avinguda Mediterrània de Platja d’Aro en el barri Ridaura, aquesta vegada s’ha ampliat el parc infantil del Parc Pau Casals-Can Nitus de Castell d’Aro.

L’oferta de jocs s’ha ampliat amb les instal·lacions que hi havia a la Plaça Poeta Sitjà i que s’han retirat amb l’inici de les obres de remodelació de la plaça.

Amb la incorporació dels nous elements, el parc ara disposa de gronxadors i l’atracció dels ‘micos’ inspirada en una selva on nens i nenes disposen de múltiples activitats.

Les estructures que hi havia fins ara en el parc infantil de Can Nitus no tenien una gran acceptació popular i estava desaprofitat perquè la majoria de famílies optaven pel parc de la Plaça Poeta Sitjà, que tenia una gran acceptació.

Amb la fusió dels elements dels dos parcs, Can Nitus passa a tenir una oferta d’oci i lleure molt més atractiva per a nens i nenes de totes les edats. I es consolida com un dels espais esportius i familiars de referència a la població.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.