Últims dies per demanar el Bo Cultural Jove de 400 euros

La sol·licitud també es pot tramitar presencialment a l’Oficina de Correus de Platja d’Aro

El període per sol·licitar l’ajuda de 400 euros s’acaba dilluns vinent, 31 d’octubre.

Amb el propòsit de facilitar l’accés a l’anomenat Bono Cultural Jove, el Ministeri de Cultura i Esport, la setmana passada, va posar en marxa, en col·laboració amb Correus i les gairebé 24.000 oficines que té repartides pel territori estatal, l’obertura d’un nou procés de sol·licitud presencial d’aquesta ajuda sense que els joves tinguin la necessitat de presentar la identificació digital.

Aquesta iniciativa inclou també l’ampliació del termini de presentació de les sol•licituds fins al 31 d’octubre i la implementació de la possibilitat de firmar amb Cl@ve simplificada, en comptes de Cl@ve avançada.

Aquest nou procés amb Correus és senzill i ràpid i requereix només un registre al lloc web del Bono (https://bonoculturajoven.gob.es) amb un correu electrònic a l’opció “Solicitar bono en Correos” i omplir, firmar i imprimir un formulari que s’ha de presentar a l’oficina de Correus juntament amb el DNI o NIE.

Els joves nascuts el 2004 que encara no hagin fet 18 anys poden fer la sol•licitud sense la presència dels seus pares o el seu tutor legal. És un procediment que aprofundeix i reforça un dels objectius del Bono Cultural Joven: universalitzar l’accés a la cultura a tot el territori.

Amb data de 18 d’octubre hi havia gairebé 2.000 sol·licituds de Bono Cultural Joven fetes a la província de Girona, en la qual hi ha més 8.168 joves que en són potencialment beneficiaris.

El Bono Cultural Jove és una targeta Mastercard, física o virtual, precarregada amb els 400 euros de l’ajuda i dividia en tres apartats, corresponents als tres trams culturals establers (béns físics, arts vives i consum digital). La targeta funciona només als establiments, empreses i entitats adherides al programa. Una vegada concedit, els joves disposaran d’un any natural per utilitzar-lo des de la data que s’hagi concedit.

El Bono Cultural Jove mobilitza 210 milions d’euros i implica 500.000 joves i tot el sector cultural.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.