Aquest diumenge es podran visitar les termes de la Vil·la Romana de Pla de Palol a Platja d’Aro

Una oportunitat única, que s’emmarca dins la jornada DO Porcianus amb diverses activitats al matí i la tarda

Les termes de la Vil·la Romana de Pla de Palol estan situades sota una propietat privada i, aquest diumenge, 18 de setembre, excepcionalment, es podran visitar al matí i a la tarda, amb reserva obligatòria. La reserva de places es gestiona mitjançant el correu electrònic visitesguiades@platjadaro.com.

S’han programat visites guiades, en català, de 10.30 h a 13.30 h i de 17.30 h a 19.30 h. També s’ha previst una visita en castellà a les 17 h i una visita amb llengua de signes catalana a les 12 h.

Aquesta és una de les activitats més destacades de l’edició 2022 de la Jornada DO Porcianus, però també n’hi ha d’altres.

Per a la mainada, d’11 a 13 h, s’ha previst una Verema tradicional (infants de 3 a 10 anys), Taller de ceràmica, Taller de corones de llorer, Visita d’en Xalarí i la Xalarina, Manaies de Llagostera i la participació dels grups de teatre local El Finestral i ETC teatre.

I pels amants del vi, entre les 18 i 20 h, s’ha programat un Tast de Vins a càrrec d’Albert Amat, enòleg del celler Vi(o)ritme de Castell d’Aro. Les places són limitades i els tiquets de participació s’han de comprar a entrades.platjadaro.com. Els tiquets valen 2,50 euros per persona.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.