Platja d’Aro, primera seu de la península del circuit de travessies en aigües obertes ‘Open Water Series’

Se celebrarà el dissabte, 24 de setembre, i inclou 3 modalitats de participació

Per primera vegada, el circuit de travessies en aigües obertes ‘Open Water’ surt de les Illes Canàries per celebrar-se a la península.

El ‘Platja d’Aro Open Water’ tindrà lloc el dissabte, 24 de setembre, i avui han presentat l’esdeveniment en el Club Nàutic Port d’Aro amb representació de l’Ajuntament i les empreses organitzadores.

Els amants de la competició en aigües obertes en aquesta primera edició peninsular poden triar entre tres modalitats de travessia: 1.500, 3.000 i 6.000 metres.

Les inscripcions estan obertes i pot participar-hi qualsevol personal, federada o no. Les inscripcions es fan en línia i es tancaran el divendres, 23 de setembre, a les 12 h. Podeu apuntar-vos aquí.

Els participants de la distància més llarga, 6.000 metres, sortiran de la Platja Gran de Palamós a les 9.30 h. Només està oberta a majors de 18 anys.

Els participants de la distància mitjana, 3.000 metres, sortiran de la Cala Cristus de Calonge i Sant Antoni a les 10.30 h. La prova més popular està oberta a majors de 16 anys.

Finalment, els participants de la distància més curta, 1.500 metres, sortiran de la Cala Rovira de Platja d’Aro a les 11 h. Aquesta prova està oberta a majors de 16 anys.

Tots els nedadors i nedadores seran traslladats en bus fins a les platges de sortida.

L’arribada serà a la Platja Gran de Platja d’Aro, a l’altura de l’Avinguda Costa Brava. L’organització tancarà les metes de totes les distàncies a les 12.30 h i, mitja hora més tard, donarà per acabada la competició. Els nedadors i nedadores que a les 12.30 h no hagin arribat a la meta, seran recollits per l’organització en el punt on es trobin de la travessia. La jornada s’acabarà amb la cerimònia de lliurament de premis.

Cada participant rebrà una medalla virtual i s’han previst diversos premis o trofeus en cada categoria i gènere. A més, a les modalitats de 1.500 m i 6.000 m també es premiarà al participant de més edat, al de menor edat i es reconeixeran els esportistes adaptats.

L’Open Water tancarà el cicle de grans esdeveniments esportius d’enguany en el municipi.

Els organitzadors esperen la participació de més de dos-cents participants i volen que la cita esportiva platjarenca creixi amb nous continguts lúdics en els pròxims anys que acompanyin la prova esportiva. L’Ajuntament s’ha posat a disposició dels organitzadors perquè l’esdeveniment es consolidi a la població.

Més informació sobre el ‘Platja d’Aro Open Water’ aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.