El millor urban-pop contemporani amb Lildami, Chema Rivas i la guanyadora d’Eufòria a La Santa

També estan previstes les actuacions d’Adexe i Nau, Cèsar AC, Danny Romero, Karam, Lauren Nine, Sexenni i Skechi

Aquest dilluns, 8 d’agost, arriba un dels principals concerts d’aquesta temporada 2022 a La Santa de Santa Cristina d’Aro i de la Costa Brava.

El cartell d’Els 40 Summer Live està protagonitzat per Adexe i Nau, Cèsar AC, Chema Rivas, Danny Romero, Karam, Lauren Nine, Lildami, Sexenni i Skechi, i compta amb la participació de la guanyadora de l’exitós programa ‘Eufòria’, Mariona Escoda.

Un gran concert que començarà a les 20.30 en l’escenari incomparable, sempre màgic, del Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro.

D’aquesta manera, un any més, La Santa confirma el seu compromís amb el talent musical local oferint un impressionant concert gratuït, amb l’opció de gaudir de La Santa per 3,5 €.

El duet de Tenerife, Adexe i Nau, farà gala del seu urban, mentre que César AC presentarà temes dels seus discos ‘La Ropa’ i ‘Pide Perreo’. Chema Rivas demostrarà per què ha captivat el món amb el seu urban llatí amb tan sols 20 anys i Danny Romero farà ballar el personal amb els seus ritmes llatins i el seu inconfusible ‘flow’. La transversalitat del carismàtic Karam també promet transportar els assistents a altres latituds gràcies a hits com ‘Follamigos’, mentre que Lauren Nine farà gala de la seva energia habitual gràcies a temes com ‘Sin mirar atrás’.

Lildami demostrarà per què va enamorar el públic  d’Eufòria amb el seu carisma en escena i les seves lletres agudes i intel·ligents. Finalment, Sexenni, el grup de música urbana de Lleida amb un estil que viu a cavall entre les diferents facetes de l’urban, oferirà un desplegament de reggaetón, trap i fusió d’altres gèneres, i Skechi ho donarà tot amb un reggaeton clàssic.

L’actuació compta, a més, amb un plat fort que promet aixecar passions entre el públic: la participació especial de Mariona Escoda, la flamant guanyadora del programa Eufòria, amb la seva veu vellutada i la seva incomparable presència escènica.

Més música

Però el concert d’aquest vespre no és l’única aposta musical de La Santa, que des dels seus inicis ha batallat per portar als seus diversos escenaris al millor de la música local.

Cada nit, el Santa Cristina Horse Club acull actuacions gratuïtes de diversos estils als seus 8 escenaris diferents.

A més, tots els dimecres d’estiu té lloc el popular New Talent MINI La Santa, un talent  show musical en què el públic escull un artista emergent que competirà en una gran gala final, el 26 d’agost, en què es decidirà un guanyador o guanyadora, que enregistrarà una maqueta de la mà de la productora Why Not Music.

Sobre La Santa

Amb més de 60.000 visites rebudes el mes de juliol, La Santa és més que un market, més que un lloc on menjar i beure, més que un espai preciós on escoltar bona música i gaudir d’activitats familiars al cor de l’Empordà. Més informació a LaSantaMarket.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.