La Santa obre les seves portes fins al 28 d’agost a Santa Cristina d’Aro

45 dies ininterromputs, de 18 a 1 h, amb música, gastronomia, activitats infantils, tallers, moda, artesania i molt més

Aquest divendres, 15 de juliol, torna un clàssic de l’estiu a la Costa Brava Centre: La Santa. Una de les principals novetats d’enguany, és l’ampliació del pàrquing amb 1.400 places addicionals i la seva gratuïtat.

La Santa omplirà l’estiu de més de 250 actuacions musicals de franc a vuit escenaris diferents, més de 60 parades rotatives de moda, complements i artesania i una oferta gastronòmica profusa i solvent al cor de l’Empordà. Són alguns dels nombrosos encants de La Santa, però no els únics. 

La Santa és molt més que un bucòlic espai on passejar entre la seva vegetació i descobrir els seus nombrosos racons, que semblen un bosc encantat. És un lloc on cremar les nits estiuenques, en alguna de les terrasses disperses per l’espai, sigui sols o acompanyats, en família, entre amics o en parella.

La Santa presenta cada dia una agenda frenètica, efervescent i atractiva a parts iguals, que es caracteritza per una aposta ferma pel talent local, ja sigui en matèria musical com creativa.

Les famílies també són un puntal de La Santa amb un poni club, un helicòpter i una infinitat de tallers.

I per segon any consecutiu, se celebrarà el certamen de talents musicals ‘New Talent La Santa by MINI’, que el dia 26 d’agost culminarà amb una gala final de luxe per escollir el guanyador del 2022 i que comptarà amb les actuacions de David Res i Gavin Moss.

També hi haurà un gran concert de música urbana i catalana de la mà d’Els 40, que tindrà lloc el 8 d’agost i portarà al Santa Cristina Horse Club noms que van des d’Adexe i Nau a Danny Romero, Chema Rivas, Skechi, Cesar AC, Lildami o Sexenni.

O les festes temàtiques que convertiran l’espai tant en Coachella com en la Fira d’Abril, música, copes i, com sempre, un gran ambient que no es pot explicar, cal viure’l!

A banda de l’oferta de corners gastronòmics i food tracks que abasten tots els estils, des de les cuines del món a les més tradicionals i oferta per a celíacs i vegans, La Santa compta aquest any amb dos restaurants in situ, on reservar taula sota els arbres i gaudir sense presses d’aquest ambient únic que any rere any es genera al Santa Cristina Horse Club: Privé Las Palmeras (platets originals d’inspiració basc- catalana) i 1994 Experience by Josep Llorens (ibèrics de primer nivell i solvents tapes espanyoles).

EL SEU ARTÍFEX: JULIO RICO

El director i ànima mater de La Santa, Julio Rico, celebra amb aquesta sisena edició la fi de les restriccions i, amb elles, de dues edicions molt complicades (la del 2020 i 2021) en què, no obstant això, tant ell com el seu equip van apostar fermament per continuar oberts malgrat les dificultats. “Quan vam néixer fa sis anys teníem clar que volíem ser un espai d’esbarjo de referència a la Costa Brava i que això passava, d’alguna manera, per estar sempre al costat d’un públic que ens ha estat fidel des del principi. La pandèmia va ser per a nosaltres una manera d’agrair-ne la fidelitat i continuar oferint un espai segur per garantir oci gratuït de qualitat per a tota la família a la Costa Brava”, explica Rico.

El procés no ha estat fàcil, ja que les restriccions canviants i la incertesa de les edicions passades han hagut de gestionar-se pràcticament al minut per part de l’equip de La Santa, però el resultat no pot ser més esperançador. “Tanquem la darrera edició amb un rècord de visitants, 160.000 en tot l’estiu, sense una sola incidència i amb un seguiment absolut de totes les mesures de seguretat establertes per part d’uns assistents que han demostrat un gran civisme. Hem sortit, sens dubte, enfortits, i estem molt orgullosos d’haver mantingut dempeus La Santa en aquests moments especialment delicats, en què la població necessitava més que mai una via d’escapament”, sentencia Rico.

La Santa s’ubica al Club Hípic Santa Cristina C-250. Girona a Sant Feliu de Guíxols km. 27.6 a Santa Cristina d’Aro. El preu de l’entrada és de 3,5 € i els menors de 12 anys no paguen. Aquest any, com a novetat, l’estacionament és gratuït. Més informació a www.lasantamarket.com

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.