Fins al setembre es recuperen totes les activitats de benestar personal i animació

El programa inclou sessions d’hipopressius, ioga Desconnecta i torna a connectar, ioga en família, ioga integral Desperta i animació en el Passeig Marítim

Després d’un parell d’estius amb alteracions en la programació a causa de la pandèmia, de juliol fins a setembre es recuperen totes les activitats vinculades al benestar personal i animació. També es consoliden algunes activitats que han sorgit en els darrers dos anys.

La regidoria de Turisme proposa Sessions d’hipopressius cada dilluns, dimecres i divendres (9.30 h) a la Pineda de Riuet de Platja d’Aro; ioga Desconnecta i torna a connectar, cada dimarts (19 h) al Parc de Sant Ramon de S’Agaró; en el mateix espai, ioga en família, cada divendres (19 h). Finalment, cada dissabte (7.30 h) ioga integral Desperta a diversos punts amb atractiu del municipi.

Per participar-hi cal inscripció prèvia -les places són limitades- mitjançant el portal entrades.platjadaro.com (2 euros per persona, que es destinaran a projectes socials al municipi).

També s’han programat diverses activitats d’animació al Passeig Marítim de Platja d’Aro cada dijous del 14 de juliol al 25 d’agost (gratuït, obert a tothom i sense inscripció prèvia): taller de pintura (14 de juliol · 19 h · confluència amb el c/ Marina), visita dels personatges Xalarina i Xalarí (21 de juliol i 11 d’agost · 19 h · c/ Reina Fabiola), taller de confecció de xapes (28 de juliol i 25 d’agost · 19 h · c/ Marina), taller de maquillatge (4 d’agost · 20 h · c/ Reina Fabiola) taller i vol d’estels (18 d’agost · 11 h · c/ Marina).

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.