La tenista, Guiomar Maristany, guanya el 3er ITF W25 Femení Platja d’Aro

Angela Fita i Andrea Gàmiz s’ha proclamat campiones de dobles

Aquest diumenge, a partir de les 10.30 h, s’ha disputat la final del 3r Torneig Internacional de Tennis Femení Platja d’Aro 365. Una final entre dues tenistes espanyoles: Guiomar Maristany Zuleta de Reales i Jessica Bouzas Maneiro.

Ambdues tenistes han ofert un gran espectacle sobre la terra batuda del Club Tennis d’Aro, coronant-se com a campionat la tenista barcelonina, Guiomar Maristany Zuleta de Reales, per 7/6 6/4, davant la flamant finalista de Pontevedra, Jessica Bouzas Maneiro.

L’ITF Platja d’Aro està dotat amb 25.000 dòlars i es tracta de l’esdeveniment de l’any pel Club Tennis d’Aro i un dels més destacats, de l’agenda esportiva nacional i internacional, a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró.

El torneig va començar dilluns i s’ha allargat tota la setmana amb una gran afluència d’espectadors que han gaudit del millor tenis femení mundial. Ha comptat amb la participació de seixanta-quatre tenistes d’una vintena de països.

El torneig platjarenc ha tancat la primera edició del Circuit Costa Brava Pirineu de Girona amb tres seus a les comarques gironines (Castell-Platja d’Aro, la Bisbal d’Empordà i Tossa de Mar) i que s’ha convertit en el primer circuit de les seves característiques a l’Estat.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.