Judith Corachán i Víctor Arroyo aconsegueixen la victòria en el TRADEINN 140.6INN Platja d’Aro

Judith Arroyo, de l’ANB Cellers i Vinyes Labastida, i Víctor Arroyo, del Tri Infinity Móstoles, han aconseguit, aquest diumenge, el seu segon títol consecutiu nacional de Triatló Llarga Distància, i a més en aquesta edició també la victòria absoluta en el TRADEINN 140.6INN International Triathlon Platja d’Aro.

Una festa del triatló de Llarga Distància amb una espectacular línia de meta i que ha respost a les expectatives posades per Tradeinn i la Federació Espanyola de Triatló en la segona edició, de nou ratificada amb la concessió del campionat nacional, i el suport de la PTO (Organització de Triatletes Professionals)

Domini absolut en la categoria elit femenina de la triatleta catalana Judith Corachán, que no ha donat opció a la resta de competidores, imposant-se amb un temps de 9.15:17. Gairebé cinquanta minuts després ha entrat la txeca Simona Krivankova, segona classificada. I amb més d’una hora perduda respecte a Corachán ha tancat el podi de la prova Claire Weller.

La segona espanyola en arribar a la meta ha estat Mireia Masip, i per tant, subcampiona d’Espanya de Triatló LD.

Judith Corachán ha volgut agrair tot el suport rebut del públic a Platja d’Aro. “Et dona moltes forces i la situació de carrera m’ha permès gaudir-ho en la segona part de la carrera a peu”, ha afirmat la campiona nacional.

Mireia Masip ha lamentat en meta “un pinçament a l’esquena” que l’ha perjudicat durant el segment ciclista i en l’inici de la carrera a peu.

La prova elit masculina ha tingut molta més emoció, amb Víctor Arroyo una mica retardat en la natació sortint vuitè de l’aigua i a sis minuts de Guillem Rojas, del Club Esportiu Prorunners. Rojas ha punxat i Mikel Ugarte, de l’ANB Cellers i Vinyes Labastida s’ha convertit en el cap de carrera amb força. Per darrere Rierol ha remuntat posicions en ciclisme fins a arribar a la T2 al costat de Mikel Ugarte, en aquest moment líder. En l’equador de la marató final Rierol ha despenjat a Ugarte per a marxar en solitari fins al final, entrant en meta amb un temps de 8.23:51, gairebé dotze minuts menys que un Ugarte afectat per una caiguda en el tram final de la prova de ciclisme. Roger Manyá, d’Alusigma Peñota Dental Portugaletekoa, ha arribat sisè a la segona transició, però en la carrera a peu ha remuntat posicions fins al tercer lloc de la carrera entrant a menys de 18 minuts de Rierol.

Bon paper també malgrat diferències circumstàncies i problemes en carrera, de Pello Osoro, d’Alusigma Peñota Dental Portugaletekoa, quart; Nacho Villarruel, del CE Rayoteam, cinquè; o Joan Bautista Nadal, de l’ANB Cellers i Vinyes Labastida, que ha conclós en la sisena plaça. Igualment, cal destacar el desè lloc de Guillem Rojas, malgrat el temps i les energies mentals perdudes en la punxada en la prova ciclista quan liderava la carrera.

Víctor Arroyo ha dedicat la doble victòria en la prova i el campionat a la seva esposa Andrea i el seu pròxim fill, Bruno, a punt de néixer, i ha assegurat estar satisfet però també “una mica sorprès durant la carrera. No esperava estar una mica enrere en la natació, i amb bici anava fent registres increïbles, però no acabava de caçar al grup capdavanter de carrera”. Després d’atrapar en l’entrada de la T2 a Mikel Ugarte, i després de mitja marató estudiant-se, Víctor ha decidit “canviar una mica el ritme i veure si podia avançar” com al final ha succeït.

Després de les cerimònies de lliuraments de premis per a les categories Elit del Tradeinn 140.6INN Internacional Triathlon de Platja d’Aro, i del Campionat d’Espanya, en les quals han participat lliurant les medalles Anna Juliá, representant d’Esports Generalitat Girona; Maurici Jiménez, Alcalde de Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’agaró; i Pedro Torres, regidor d’Esports; la festa ha continuat en la línia de meta rebent a totes i tots els participants en el nacional de Triatló LD i Aquabike, i les categories Open del 140.6INN.

El lliurament de premis per a les categories de Grups d’Edat se celebrarà aquest dilluns, a les 12 h, al Palau d’Esports i Congressos.

Les classificacions poden consultar-se aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.