Tornada a l’escola i a l’institut sense mascareta

Aquest dimecres també desapareixerà a la gran majoria d’espais interiors per a tota la població a tot l’Estat

Amb la tornada de les vacances de Setmana Santa, els alumnes ho fan amb un canvi important. A partir d’aquest dimarts, el Govern elimina l’obligatorietat de cobrir-se el nas i la boca en els espais interiors dels centres de Primària i Secundària. Ja feia uns dies que els alumnes podien jugar i fer activitat a l’exterior sense mascareta, però encara l’havien de portar en els espais interiors.

Catalunya s’avança així un dia al decret estatal que les eliminarà gairebé per complet en espais interiors al conjunt de l’Estat.

El Govern va justificar la mesura, la setmana passada, argumentant que és “de sentit comú” i “lògic” que avui es reprenguin les classes sense mascareta si igualment aquest dimecres s’acabaran eliminant en el mateix espai i amb el mateix grup bombolla.

La represa de les classes comporta altres novetats en clau local. Per exemple, l’escola Els Estanys de Platja d’Aro ha decidit recuperar l’accés d’entrada i sortida de l’escola, per a la gran majoria d’alumnes (excepte el cicle d’infantil), a través de la porta del pati que feien servir totes les famílies abans de la pandèmia. Tanmateix, encara no es permetrà l’accés dels familiars en les instal·lacions escolars. Durant la pandèmia, s’havien habilitat diferents zones d’accés per a minimitzar el contacte entre diferents cursos.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.