Ocupacions mitjanes d’entre el 80 i el 85% durant els quatre dies de festa a la comarca

Les principals zones turístiques de Catalunya tornaran a viure una Setmana Santa molt semblant a la d’abans de la pandèmia

La Setmana Santa d’aquest any contrastarà amb la del 2020, quan va coincidir amb el confinament i l’estat d’alarma, i amb la del 2021, quan encara hi havia algunes restriccions en la mobilitat, no es podia viatjar a altres comunitats a conseqüència del tancament perimetral, no es permetien trobades amb persones de fora la bombolla de convivència i hi havia toc de queda nocturn, entre d’altres.

Aquesta Setmana Santa, enguany en ple abril, farà que els turistes es reparteixin entre la muntanya, on encara es podrà esquiar; en cases rurals de l’interior i també a la costa a la recerca del bon temps.

Ocupacions prepandèmiques a la Costa Brava

Els establiments del litoral del Baix Empordà preveuen tenir ocupacions mitjanes d’entre el 80 i el 85% durant els quatre dies de festa. Segons l’associació d’empresaris turístics del grup Costa Brava Centre, les xifres seran similars a les del 2019, abans que arribés la pandèmia. A més, l’entitat preveu que alguns establiments puntuals arribin al 100% d’ocupació durant aquests dies.

El temps també és un factor que moltes famílies tenen en compte i la crisi sanitària encara ha consolidat més les reserves d’última hora.

Sobre el tipus de públic, els empresaris asseguren que la gran majoria són turistes de proximitat, que es desplacen poques hores en cotxe. Això vol dir que gran part dels visitants al litoral del Baix Empordà provenen de Catalunya, tot i que també hi ha turistes francesos.

(Font: ACN)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.