Més de 420 persones donen el tret de sortida en el Carnaval 2022

Les quinze colles locals celebren un dinar popular que s’acabarà amb diferents espectacles i música per ballar

Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró dona el tret de sortida en el Carnaval 2022 aquest migdia a la Plaça dels Estanys amb la primera edició del Dinar de Colles de Carnaval. A la festa hi participen 350 adults i 74 nens i nenes.

Fins a l’any 2019, es feia un sopar. Però, amb el canvi de dates extraordinari del Carnaval 2022, ha coincidit que aquests dies el Palau d’Esports i Congressos acull un esdeveniment esportiu internacional i la pista no està disponible. Celebrant-lo a l’exterior, a més, es reforça la seguretat dels assistents en el marc de les mesures preventives relacionades amb els contagis de Covid-19.

Actuacions obertes a tothom

Després de dinar, començarà la tradicional presentació de Colles, que està oberta a tota la població i visitants. Començarà a les 16.30 h i cada colla s’ha preparat una actuació coreogràfica còmica / musical. En la festa també hi prenen part els Carnestoltes d’edicions anteriors. Un ball amb la Disco Movil Platja d’Aro tancarà la primera jornada carnavalesca.

Una colla més

Enguany, el municipi compta amb una colla més i són quinze en total. En el dinar hi participen representants de les colles No m’enrecordo (Carnestoltes 2022), Anem de conya, Qui ens ha enredat, Pipas, Somos los que somos, I a tu que t’importa, Xalana, Els Descarrilats, Vasdat, IV Gats, La Banda del Pati, Collonuts, Sense límits, Pimpons i Els Botiflers (la nova).

Consulteu tota la programació del Carnaval 2022 aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.