Espai de Creixement Personal

Despertem junts

Semblava que ja podíem tornar a aixecar el cap després les greus molèsties viscudes amb el virus que va arribar amb violència a les nostres vides. Ara, tenim un altre tema greu que també ens porta malsons.

Crec que hem d’agafar una gran valentia per veure sempre la llum davant nostre. Tot el que està passant en aquests últims dies, crec que és una forta evidència de què l’ésser humà ha de fer un canvi important de consciència.

Crec que també cada vegada se’ns presenten situacions més greus per resoldre. Vaja, que anem de mal a pitjor. És molt trist dir-ho, però necessitem amb urgència un canvi.

Les mentalitats, els pensaments, les cultures, la manera de viure, el fet de ser tolerants. Reprendre tots els valors perduts. Hem de tornar a néixer.

Serem capaços de fer-ho? Com més aviat ens conscienciem que el despertar és una necessitat que urgeix, més aviat podrem començar l’evolució.

En l’article anterior vaig parlar de desordre, que és el que necessitem per fer neteja.

Està clar que hem tornat a caure en un desconcert humà. Està clar que estem a dins de l'”olla de bruixes”.
El més impactant és que fa molt temps que tota la humanitat, a la vegada, pateix el mateix mal.

És cert que hem de despertar junts. Fins que tots no estarem en la mateixa vibració, crec que els temes no es podran solucionar.

Ningú sap quant temps perdurarà aquesta situació, i un cop resolta, quant tardarà en arribar-ne una altra.

Ens està costant cada dia més veure el final d’aquesta crisi. El més greu és que s’haurà de tornar a començar des de zero. I encara més dura serà l’ajuda humanitària, que s’ha de donar perquè molta gent recuperi el seu equilibri emocional.

Hem de fer un esforç sense precedents i veure que és necessari ressorgir. Ens hem d’imposar el pensament positiu. Això és el secret.

Si volem un futur diferent, si el que busquem és un món de colors, hem de veure que el blanc i el negre van trasmudant-se. Des del cor, hem de donar una injecció d’amor tan forta amb la finalitat de visualitzar una pluja de colors. Ens hem de veure dins un cercle d’arc-iris.

Ha de persistir en les nostres ments aquell famós lema que va entrar en totes les cases: “tot anirà bé”. Ha de provocar una explosió de força de voluntat tan gran i col·lectiva com un volcà en erupció.

Hem de jugar amb els pensaments al dòmino. Ha de ser un contagi complet, global. Hem de fer una propagació sòlida i global, començant per a nosaltres.

Tot el que sembrarem ara a escala de pensaments, seran les llavors que germinaran per construir el nostre futur.

Ara tenim la possibilitat i responsabilitat de tornar a construir un món diferent. No serà fàcil, però ho podem fer possible.

Determinació, valentia, constància de bons pensaments, de bones paraules i una bona dosi de seguretat que construirem un nou món. Sobretot amb molt d’amor.

Donem ajuda i força en els nostres fills i nets de la nova generació, que ells poden ser la base del bon futur que estem esperant.

El nou despertar el tenim endavant. Només cal fer-ho junts! Perquè la unió fa la força.

També podeu contactar amb el nostre espai directament per a fer-nos comentaris, consultes i propostes. Escriviu-nos a creixement@rpa.cat.

Ús envio una gran abraçada de Llum.

NAMASTE

 🌻 Raig de Sol

Ràdio Platja d’Aro no es fa responsable de les idees i opinions expressades pels seus col·laboradors en els articles.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.