Christina Aguilera, Camilo o Rigoberta Bandini actuaran en el Cap Roig Festival 2022

Aquest dilluns s’obre la venda d’entrades a tot el públic després d’un diumenge de prevenda dirigit a clients de CaixaBank

Les entrades per la 22a edició del Cap Roig Festival de Calella de Palafrugell es posen a la venda aquest dilluns, 7 de març, a les 10.00 h a la web oficial del Festival: www.caproigfestival.com. El Cap Roig Festival s’ha consolidat com un dels festivals d’estiu de referència al sud d’Europa.

La inauguració de l’edició d’enguany tindrà una programació de luxe. El colombià Sebastián Yatra serà l’encarregat d’obrir el festival el 22 de juliol, presentant al públic el seu nou treball discogràfic, Dharma. L’artista torna al país amb un espectacle ple de sorpreses i amb una gran producció, acompanyat de la seva banda completa i d’un cos de ball espectacular. El 23 de juliol, la diva americana del pop Christina Aguilera, amb més de quaranta milions de discos venuts i després de 18 anys sense visitar Espanya, oferirà a Cap Roig un concert únic. Coneguda per la seva poderosa veu, Aguilera presentarà al públic el seu últim treball, La Fuerza, cantat íntegrament en castellà.

El Cap Roig Festival també comptarà amb Stay Homas (24 de juliol), un dels grups emergents més consolidats del panorama musical actual. Amb el seu primer disc, Agua, van aconseguir aparèixer a la llista dels deu àlbums més venuts a Espanya el 2020 i van arribar als gairebé 800.000 oients mensuals a Spotify. Després de tocar no només a les principals ciutats del país, sinó també en sales i estadis europeus i llatinoamericans, arriben aquest 2022 amb una exquisida producció i en format de quintet.

Pablo Alborán (29 de juliol), l’artista espanyol més genuí, tornarà a trepitjar l’escenari de Cap Roig per presentar la seva gira més íntima i delicada. Una ocasió única per gaudir de la seva música, on la proximitat i la intimitat seran les protagonistes. En aquesta gira, Alborán no només inclourà les grans cançons que l’han convertit en un dels artistes amb més èxit de la música espanyola, sinó que també sorprendrà amb cançons inèdites.

També podrem veure, per primera vegada al Cap Roig Festival, l’emergent promesa del pop nacional, Miki Núñez (30 de juliol). Amb la seva gira Tour Iceberg, l’artista omplirà aquest 2022 els escenaris d’energia i bon rotllo amb la fusió de tocs mestissos i el millor pop-rock, que és el seu tret d’identitat.

Aquesta 22a edició comptarà novament amb Els Pets (31 de juliol), que tornen amb un nou disc i els èxits de tota una carrera. Després de la seva flamant gira 20/21, arriben ara amb el disc més vital i encisador que han fet. Emmirallant-se en el pop de guitarres de The Kinks, Teenage Fanclub i especialment la new wave británica de finals dels setanta, els de Constantí premen l’accelerador melòdic en aquesta proposta eufòrica i colorista.

Continuant amb el cartell, Taburete (1 d’agost) també trepitjarà de nou l’escenari de Cap Roig. Sense abandonar aquella barreja de gèneres i influències tan característica d’una de les bandes espanyoles més estimades, Taburete presentarà el seu disc més personal, diferent i melòdic, després de l’èxit dels tres primers, que els van portar a ocupar el número u a la ràdio, a la nominació d’un Grammy Llatí a millor àlbum pop-rock i a visitar els principals escenaris d’Espanya, Europa i Llatinoamèrica.

Per celebrar sis dècades de música, Raphael (2 d’agost), l’astre de la cançó melòdica, tornarà amb la seva aplaudida gira Raphael 6.0. La llegenda de la música espanyola que ha marcat generacions oferirà al públic una col·lecció de “joies de la corona”, entre les quals destaquen himnes atemporals com “Mi gran noche”, “Qué sabe nadie” o “Yo soy aquel”, cançó amb la qual la seva carrera internacional es va enlairar de forma meteòrica l’any 1966. Recentment, l’artista ha presentat un nou disc de duets i la sèrie documental Raphaelismo a Movistar+.

Rosario i Sergio Dalma també tornaran a estar presents en aquesta edició del festival. Una Rosario (3 d’agost) renovada, madura i que esprem a fons la irresistible barreja de rumba, flamenc, reggae, balades i pop que, anys enrere ella mateixa va batejar com a gypsy-funk. És així com l’artista espanyola, gairebé trenta anys després de debutar, es presenta amb el primer disc que publica en cinc anys, Te lo digo todo y no te digo na.

Per la seva banda, després d’aconseguir incomptables èxits amb el Tour 30… y tantoSergio Dalma (4 d’agost) torna a l’actualitat amb Alegría, un nou treball discogràfic i una gira. Dalma arriba al festival de Cap Roig ple d’energia positiva i de bones vibracions, amb un repertori incontestable que inclou nous temes i, per descomptat, els seus grans èxits de sempre, que formen part de la memòria col·lectiva de diverses generacions.

El concert de Sergio Dalma serà l’escollit per CaixaBank per dedicar la seva recaptació a una causa solidària estretament vinculada al territori. Aquest any es donarà suport a un projecte de la Fundació Vimar, entitat que treballa per millorar la qualitat de vida de persones amb diversitat funcional o malalties mentals de la comarca del Baix Empordà. Concretament, la recaptació del concert es destinarà a l’adequació i l’equipament d’una sala d’estimulació sensorial dins del Centre d’Atenció Especialitzada La Bòbila Nova, ubicat a Palafrugell, que acull fins a 24 places. Aquesta sala tindrà com a objectiu apropar la música, entre altres activitats, a totes aquestes persones. Vimar és una entitat de referència al Baix Empordà que busca conscienciar i avançar cap a una societat més inclusiva, accessible i respectuosa amb la diversitat.

Per primer cop a Cap Roig, també s’estrena l’estrella internacional del nou pop llatí, Camilo (5 d’agost). El guanyador de quatre Grammy Llatins i nominat a un Grammy, visita Espanya per fer vibrar el públic amb els seus directes. El cantant, compositor, músic i productor colombià, que s’ha convertit en un dels referents de la música llatina al món sencer, presentarà les cançons que deixen palès el gran talent i sensibilitat que té, com ara “Vida de rico”, “Bebé” o “Índigo”.

En aquesta edició també podrem veure de nou a l’escenari de Cap Roig a artistes de la talla de Mika (6 d’agost). Després del gran èxit del seu àlbum del 2019, My name is Michael Holbrook, la icona de la música pop internacional es va embarcar en una gira mundial que el va portar a actuar al Regne Unit, els Estats Units, Europa i més enllà. Amb una carrera de més de catorze anys i més de deu milions de discos venuts, Mika ha estat guardonat pels premis Brit Awards, Capital FM Awards, Ivor Novello Awards i la BBC’s Sound Of.

Amb setze premis Grammy i cent milions de discos venuts, Sting (8 d’agost) és un altre dels artistes que també torna al Cap Roig Festival. L’artista presentarà My songs, un espectacle en viu exuberant i dinàmic que inclourà les seves cançons més estimades, escrites al llarg de la seva proífica carrera. El concert portarà el públic en un viatge musical a través del temps, amb grans èxits com “Englishman in New York”, “Fields of Gold”, “Shape of my heart”, “Every breath you take”, “Roxanne” o “Message in a bottle”, entre altres, acompanyat d’una banda de rock elèctric.

Dani Martín (9 d’agost), un dels artistes (autor, compositor i intèrpret) més importants dels darrers vint anys a Espanya, presentarà el seu nou àlbum No, no vuelve, un homenatge a la banda de la seva vida, El Canto del Loco, que suposa una revisió d’alguns dels temes més importants del grup. Ara, reimaginades per l’artista, cobren una nova dimensió i acosten el so a com sonarien avui aquestes cançons dins aquesta gira, Qué caro es el tiempo.

Després de tres anys de silenci discogràfic, Joan Dausà (13 d’agost) tornarà per presentar Ho tenim tot, un nou disc ple d’energia i optimisme produït per Santos & Floren, que consagra de manera definitiva aquest artista de Sant Feliu de Llobregat. La gira anterior va suposar un pas de gegant en la carrera de Dausà, accedint als grans festivals i espais escènics del país i exhaurint les entrades d’arreu on va actuar.

El festival també comptarà aquest any amb el quartet colombià de més èxit dels últims anys, Morat (14 d’agost). La banda de pop en espanyol inicia una nova gira per Espanya aquest 2022 en què presenta una posada en escena renovada que sorprendrà l’audiència amb una evolució musical enriquida per la maduresa artística.

Aquest any, pujarà per primera vegada a l’escenari de Cap Roig Rigoberta Bandini (15 d’agost), l’artista femenina del moment. La catalana s’ha convertit en una de les cantants més aplaudides del panorama nacional, amb temes com “Too many drugs”, “In Spain we call it soledad”, “Perra”, “A ver qué pasa” o “Ay, mamá”, que ja han passat a formar part de la banda sonora d’aquesta generació.

Un any més, Cap Roig apostarà pels espectacles familiars pensats per a grans i petits. Cap Roig Mini comptarà aquest any amb les actuacions de Xiula (7 d’agost), que venen amb un format de grans èxits. El grup oferirà un recorregut pels seus deu anys de carrera, on tindrem els èxits de sempre i petites perles amagades en aquests cinc discos que han revolucionat la música familiar.

L’escenari també comptarà amb l’espectacle de Bye Bye Monstre (12 d’agost), el primer musical familiar de la companyia Dagoll Dagom, que amb el 25è musical de la seva història obre un nou camí de creació d’espectacles per a nenes i nens. Bye Bye Monstre, amb cançons de Dàmaris Gelabert i la primera direcció d’Anna Rosa Cisquella, vol realçar tot el positiu que hem aconseguit malgrat la pandèmia: despertar la imaginació, la solidaritat i la dedicació als nens i nenes, entre d’altres.

L’entorn natural format pel castell de Cap Roig i el jardí botànic, considerat un dels més atractius del Mediterrani, és l’escenari perfecte per a gaudir de la música a les nits d’estiu. Es tracta d’una experiència única i inoblidable que té com a denominador comú un cartell eclèctic i equilibrat amb els artistes més destacats de cada gènere musical.

El festival de Cap Roig afronta aquesta nova edició, un any més sota la direcció de Clipper’s Live i el patrocini principal de CaixaBank, amb el repte de continuar impulsant un model de festival d’estiu d’èxit, amb una programació de qualitat i amb la intenció de donar suport al desenvolupament del mateix territori també des dels vessants cultural, social i econòmica.

Un Village totalment nou per ampliar l’experiència Cap Roig

Enguany, l’espai del Village es redissenyarà totalment sota la batuta de Cal Blay Food Lovers. Un Village amb un estil i una oferta gastronòmica unificats, on el públic del festival podrà gaudir les hores prèvies als concerts d’actuacions en directe i una gran varietat culinària. Tot, marcat pel segell de qualitat de Cal Blay Food Lovers i el confort d’un Village totalment nou.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.