Calonge i Sant Antoni ajorna les rues de Carnaval a l’abril

La rua de Sant Antoni se celebrarà el diumenge 3 d’abril, i la de Calonge el diumenge 10 d’abril

La decisió s’ha pres tenint en compte la situació actual de la pandèmia.

Els representants de les colles de Carnaval conjuntament amb l’Ajuntament han decidit ajornar les rues de Carnaval 2022 a Calonge i a Sant Antoni. La decisió s’ha pres tenint en compte la situació actual de la pandèmia i la dificultat de poder garantir les mesures de seguretat en una activitat com la rua. 

La rua de Carnaval de Sant Antoni estava prevista pel diumenge 27 de febrer, i la de Calonge el diumenge 6 de març. Davant els canvis, la rua de Sant Antoni se celebrarà el diumenge 3 d’abril, i la de Calonge el diumenge 10 d’abril. En el cas de Calonge a l’edició 2019 de la rua de Carnaval hi participaven una cinquantena de colles i hi desfilaven unes 3.000 persones. En el cas de Sant Antoni la rua aplegava més de 30 colles i unes 2.000 persones.

Des de l’organització del Carnaval en coordinació amb l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni s’està treballant per garantir la seguretat i evitar la propagació de la COVID-19 durant la celebració de les rues de Carnaval. 

Per altra banda, les escoles mantindran les activitats que estaven previstes pel mes de febrer, sempre tenint en compte les normatives sanitàries vigents. 

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.