Lliuren els premis del Gran Sorteig de Nadal 2021-2022

L’acte s’ha fet a la Plaça Major amb la presència dels guanyadors i guanyadores dels premis

Vint-i-tres dies després d’haver-se conegut els noms dels afortunats i afortunades, el migdia del 5 de gener, aquest divendres ja els han pogut començar a gaudir.

A la Plaça Major de Platja d’Aro, amb la presència de les autoritats locals i representants de les associacions empresarials del municipi, s’ha fet el lliurament dels premis. Tothom s’ha mostrat molt content amb l’èxit de la campanya, amb la participació de més de 30.000 butlletes.

L’afortunada amb el Primer Premi, un cotxe model Fiat 500 hídrid amb GLP va ser Dolors Busquet Guerra, de Palamós (núm. 21.613, lliurada a la Botiga Nana). El Segon Premi, una bicicleta elèctrica de gamma alta va anar a parar a Paola Yañez Cesti, de Platja d’Aro (núm. 1.060 · Carnisseria Arnall). El Tercer Premi, un paddle surf d’última moda, la sort va voler que fos per a Conchi Fajardo, de Calonge (núm. 5.815 · Carnisseria Arnall).

També s’han començat a repartir els lots amb productes aportats pels mateixos comerços i serveis participants i també pels tres col·laboradors especials d’enguany: Productors Locals de la Vall d’Aro, Bàsquet Girona i UNI Girona.

Recordem que els guardonats amb un lot de productes van ser: Nerea Gilgado, de Castell d’Aro (núm. 25.860 · Farmàcia Felez); Ignasi Subirana Velasco, de Palamós (núm. 17.515 · Angelo Lucchini); Aleix Homet Argemí, de Palafrugell (núm. 12.273 · PP’S Park); Sandra Megía Cruz, de Platja d’Aro (núm. 33.527 · Perfumeria Júlia); Neus Jiménez, de Calonge (núm. 23.978 · Angelo Lucchini); Ramon Huertas del Sol, de Platja d’Aro (núm. 26.133 · Orígen de los Aromas); Laura Mas Pujolràs, de Palafrugell (núm. 1.711 · Carnisseria Arnall); Sandro Delgado, de Palamós (núm. 33.457 · Perfumeria Júlia); Valentí Puig, de Sa Tuna-Begur (núm. 22.719 · Carnisseria Martí Coll); Antonio Jara Olivé, de Palma de Mallorca (núm. 20.033 · S’Agaró Premsa); Clàudia Monteverde, de Platja d’Aro (núm. 28.627 · La Casa de las Carcasas); Miquel Simon Meya, de Barcelona (núm. 15.255 · Restaurant La Tisana); Àngela Padressa Grassot, de Sant Feliu de Guíxols (núm. 29.018 · Restaurant Sushi d’Aro); Victòria Soldan Abietar, El Masnou (núm. 12.885 · Aparthotel Comtat Sant Jordi); i Maria Mendiola Martínez, de Platja d’Aro (núm. 16.273 · Carnisseria Arnall).

Els guanyadors i guanyadores que no han pogut assistir a l’acte poden recollir el seu lot a l’Oficina de Turisme.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.