L’índex de risc de brots de Covid continua disparat a la Vall d’Aro

Dades extretes del mapa de risc per municipi que actualitza diàriament la CCMA

Segons el mapa de risc per municipi que ofereix el web de notícies de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, el risc de brots de Covid-19, segons l’actualització d’aquest dimecres, 13 de gener, és molt alt a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, Santa Cristina d’Aro i Sant Feliu de Guíxols.

Castell-Platja d’Aro i S’Agaró és el municipi on el risc és més baix 2.738,12. A Sant Feliu de Guíxols se situa en 3.541,74 mentre que a Santa Cristina d’Aro està en 4.877,83.

Segons les darreres dades, l’epidèmia creix a les 3 poblacions perquè la taxa de reproducció i propagació del virus se situa per sobre de l’1. La propagació més alta correspon a Santa Cristina d’Aro, se situa a 1.50. A Sant Feliu de Guíxols se situa a 1.20. A Castell-Platja d’Aro i S’Agaró se situa a 1.12.

Tal com expliquen a la plataforma informativa, el risc de brot segueix el sistema de càlcul que utilitza el grup de Recerca BIOCOM-SC de la Universitat Politècnica de Catalunya a partir de les dades del portal Dades Obertes de la Generalitat de Catalunya.

L’escala de mesurament de l’índex de risc es divideix en cinc trams: molt baix (0-30), baix (31-70), mitjà (71-100), alt (101-200) i molt alt (+200).

Els càlculs exclouen els tres últims dies perquè, segons expliquen en la web, contenen dades que s’actualitzen a mesura que avança el temps i sovint distorsionen la visió global.

Podeu consultar la gràfica d’índex de risc aquí i de grups escolars en quarantena aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.