10.000 m² dedicats en el món del motor, vehicles clàssics i de pel·lícula

L’esdeveniment l’organitza el Clàssic Motor Club Vall d’Aro

Després de no celebrar-se l’any passat a causa de la pandèmia, aquest dissabte, torna a celebrar-se a Platja d’Aro una de les fires més emblemàtiques, Retro Motor Ralf Kosidlo, a l’aparcament de la Masia Bas.

El recinte firal, obert de les nou del matí fins a les set de la tarda, ocupa 10.000 metres quadrats de superfície. Els visitants poden trobar un gran mercadillo de compra, venda i d’intercanvi de peces i recanvis així com la 23a descarregada del vehicle d’època.

Com cada any, per ambientar la jornada, l’organització ha animat en els participants a visitar la fira a cavall de vehicles clàssics d’abans de l’any 1991.

L’organització de l’esdeveniment, que s’ha consolidat com un referent per amants i aficionats del món i dels vehicles d’època va a càrrec d’El Clàssic Motor Club Vall d’Aro, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

El Clàssic Motor Club Vall d’Aro va néixer l’any 1997 entorn de cinc amics que compartien una forta afecció pels vehicles clàssics. L’any 2002 va sortir el primer número de la revista del club, que s’edita semestralment. També disposen del web www.cmcvalldaro.org.

El club actualment el formen més de 200 socis i en les seves trobades hi participen cotxes, motos i tractors. A part d’organitzar la fira, al llarg de l’any realitzen sortides matinals, proves, gimcanes, visites a museus o cursos tècnics.

Podeu trobar més informació sobre la fira aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.