Torna la tardor, amb gust de cervesa i tradicions

Aquest dimecres, a les 21:21 hem deixat enrera l’estiu 2021 i hem encetat la nova estació de l’any

Amb la tardor 2021, que ha començat aquest dimecres al vespre quan faltaven nou minuts per quarts de deu, torna la Festa de Tardor per excel·lència de Platja d’Aro, la tradicional Festa de la Cervesa.

La tardor acostuma ser una època amb diverses activitats al voltant de les tradicions, el retrobament després de l’estiu i els primers aires de Nadal amb la instal·lació dels llums.

A causa de la pandèmia, la tardor 2020, va ser molt descafeinada. Per prevenir els contagis de Covid, la majoria de propostes tardorenques en van prendre un any sabàtic.

Enguany, en consonància amb la bona evolució de la pandèmia i que bona part de la població està vacunada, l’Ajuntament ha decidit reprogramar la primera gran cita social de la tardor: l’Oktoberfest de Platja d’Aro.

La festa de la cervesa degana, que arribarà a la 33a edició, se celebrarà a la Plaça del Mil·lenari entre el 8 i el 12 d’octubre.

Amb la situació pandèmica actual, s’ha apostat per concentrar tota l’activitat en un sol cap de setmana i enllaçar-lo amb el pont del 12 d’octubre, que cau en dimarts.

Cinc dies consecutius on les cerveses nacionals i d’importació tornaran a ser les protagonistes de la primera quinzena d’octubre a la població, al costat dels menjars, música ambiental a càrrec de Disco Mòbil (no hi haurà actuacions en directe), nits temàtiques, moltes ganes de passar-ho bé i, per primera vegada, mesures de seguretat com el perimetrament del recinte amb control l’aforament, mascaretes i mesures d’higiene, entre altres. En els pròxims dies coneixerem més detalls de com serà la Festa de la Cervesa en temps de Covid.

Castanyades, espectacles familiars i sense Túnel de Halloween

Durant la segona quinzena d’octubre, la festa continuarà, si la pandèmia ho permet, amb les Festes de Tardor que inclouran castanyades populars i espectacles familiars a Platja d’Aro i Castell d’Aro així com una activitat de Halloween a Platja d’Aro que encara està per determinar. Podem avançar-vos que no es farà l’exitós Túnel del Terror.

Imatge de portada (El Periodico)

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.