Santiago Gimeno exposa 13 peces al Parc dels Estanys

La mostra d’escultures de gran format, en el pulmó verd de Platja d’Aro, es pot visitar fins a l’any vinent

L’escultor, Santiago Gimeno, és el protagonista de la setzena mostra expositiva del Parc dels Estanys de Platja d’Aro,

Gimeno presenta tretze peces de ferro, acer corte i galvanitzat sota el títol Petjades II. L’exposició es pot visitar cada dia, fins al setembre, de les 7 a les 21 h. A partir de l’octubre i durant l’hivern, l’horari d’obertura del Parc dels Estanys es redueix i es pot visitar entre les 8 i les 18 h.

En la presentació de la mostra, Jaime Ángel Cañellas, de l’Associació Internacional de Crítics d’Art, descriu així les obres i l’artista “Santiago Gimeno comparteix artísticament i conceptualment amb Nina Simone l’obligació que l’artista sent de parlar del seu temps. Per aquest motiu, aquestes escultures parlen de passió, de l’entusiasme per “esculpir” per tal de crear i comunicar. Parlen òbviament de les passions de l’escultor: de viatges, de cinema, de música, d’arquitectura, de poesia, de la societat del seu temps i de la memòria que aquesta deixa rere seu en forma de petjada. Aquest concepte, el de petjada, utilitzat amb certa complaença, rememora vivències pròpies i/o comunes que ens trasllada als volums. Al mateix temps que les petjades deixen la seva marca sobre els resultats, un nou concepte sorgeix en l’ocupació mental de l’escultor: l’interès per redefinir espais. El resultat ofereix peces d’una rotunditat manifesta capaces de singularitzar l’àrea on s’assenten, per definició i per les exigències derivades de la seva especial ubicació”.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.