Concentració per condemnar les agressions LGTB-fòbiques i racistes

La convocatòria l’ha fet la Comissió d’Igualtat i la Taula d’Acollida juntament amb l’Associació LGBTI Emporderats

Aquest migdia, a les dotze, Castell-Platja d’Aro també s’ha volgut sumar a l’onada de solidaritat amb el col·lectiu LGBTI i de rebuig a les agressions LGTB-fòbiques i racistes.

Convocada per la Comissió d’Igualtat i la Taula d’Acollida municipal, juntament amb l’Associació LGBTI Emporderats que té la seva seu en el municipi, diverses persones s’han concentrat a la Plaça de l’Ajuntament.

Amb aquest acte, han volgut condemnar els crims d’odi que s’han comès aquestes últimes setmanes, que han acabat amb la mort de Samuel, de 24 anys i Younes de 37 anys.

També han volgut denunciar que el 25 de juny a la tarda, a Castell d’Aro, un grup de persones van arrancar una bandera LGTBI que estava col·locada en el pont pròxim a la plaça Poeta Sitjà i van cremar-la, causant danys a un vehicle que hi havia a prop.

Les entitats convocants i els assistents han volgut manifestar que a Castell-Platja d’Aro i S’Agaró no hi ha cabuda per les agressions LGBT-fòbiques i racistes ni cap agressió ni violència de cap classe. Els parlaments institucionals i d’entitats s’han acompanyat d’un minut de silenci i aplaudiments.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.