Dimarts i dijous d’estiu de Ioga en família a S’Agaró

L’activitat forma part de l’extensa programació d’activitats que ha programat l’Ajuntament per a totes les edats fins al setembre

Amb l’arribada de l’estiu, estan arrancant totes les activitats familiars i per a tots els públics que ha programat la regidoria de Turisme fins al final de la temporada d’estiu.

Aquesta tarda, per exemple, han començat les sessions de Ioga en família en el Parc de Sant Ramón de S’Agaró. Cada dimarts i dijous, entre les set i les vuit del vespre, petits, joves i grans comparteixen un temps de qualitat, salut, diversió i benestar, que també millora el vincle entre els membres de la família, la gestió de les emocions en grup, ajuda a reforçar el vincle afectiu i pares i fills aprenen a comunicar amb el seu cos.

Les Asanes (les postures) i la bona regulació de la respiració també afavoreixen la comunicació energètica, l’espontaneïtat, la creativitat, el coneixement d’uns amb els altres, la coordinació dels membres de la parella i amb els fills i potencia l’harmonia familiar.

Durant la sessió, a través de contes, jocs, respiracions, etc., treballen el respecte, la confiança, la concentració i saber estar en el moment present.

L’activitat va dirigida a famílies amb infants i joves de cinc i dotze anys, aproximadament. Els participants han de portar una estoreta de ioga o tovallola i roba còmoda.

A causa de la pandèmia, les places són limitades i cal fer reserva prèvia. La plaça té un cost de 2 euros i s’ha de reservar al portal entrades.platjadaro.com o bé al Punt d’Informació Turística de l’Av. de S’Agaró de Platja d’Aro. Només es pot assistir a les sessions amb entrada prèvia. Es poden agafar entrades fins al mateix dia de la sessió a les 17 h. No es poden comprar a l’inici de la sessió encara que quedin places lliures. Els diners de les entrades es destinen a projectes socials.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.