Volen les entrades per El Pot Petit i Dàmaris Gelabert a la mostra d’espectacles familiars Xalaro de Platja d’Aro

Les entrades pel Pop Petit s’han exhaurit en poques hores i el concert de Dàmaris Gelabert va pel mateix camí

Les entrades pels espectacles de pagament i aforament limitat s’han posat a disposició del públic aquest dimarts a les onze del matí a la plataforma d’entrades de l’Ajuntament. En vint-i-quatre hores ja s’han exhaurit per l’espectacle ‘Vull cantar i Vull ballar’ del Pop Petit i, en queden molt poquetes, pel vibrant directe ‘Mou el cos’ de Dàmaris Gelabert. Les entrades per aquests dos concerts valen 2 euros i els diners es destinaran a projectes socials.

La setena edició del Festival Xalaro de Platja d’Aro se celebrarà el dissabte i diumenge de la setmana vinent, 19 i 20 de juny. La mostra d’espectacles familiars de Platja d’Aro és el primer festival dedicat al públic familiar de la Costa Brava i, enguany, inclou prop d’una vintena de propostes de música, circ, humor, màgia, instal·lacions interactives, gimcana per a tots els públics i més.

L’any passat, a causa de la pandèmia, es va suspendre i, aquest any, la programació s’adapta a la normativa de seguretat vigent, per exemple, amb la creació de nous escenaris a la Plaça del Mil·lenari o la Masia Bas.

El festival manté l’ambició en la programació amb 18 propostes de 15 companyies i artistes: els dibuixos en 3 dimensions sobre el terra de Toni Ortiz; les instal·lacions interactives de Guixot de 8, Quiràlia, Tombs Creatius i Silent Disco Kids; l’animació musical itinerant de La Dinamo; la màgia de Pere Rafart; la música de Dàmaris Gelabert i El Pot Petit (en cadascun d’aquests concerts en Xalarí té una gran sorpresa preparada per a tots els públics); l’humor de José Luis Redondo; i les propostes circenses de Duo Laos, Kari, Karol, La Fem Fatal i Yldor Llach. Més informació a www.xalaro.cat

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.