Canvis per augmentar la seguretat a la cruïlla carrer Luxemburg amb Avinguda de Paris

La nova intersecció millora la seguretat de circulació del tram, permet evitar els girs perillosos i millora la circulació

Des de fa pocs dies, ha canviat la configuració viària de la cruïlla carrer Luxemburg amb Avinguda de París de Platja d’Aro. Es tracta d’una cruïlla amb una alta densitat de circulació de vehicles, principalment, a les hores d’entrada i sortida a les escoles que hi ha en aquest àmbit, Els Estanys i Fanals d’Aro.

Amb l’actuació que s’ha realitzat en l’últim parell de mesos s’ha volgut reforçar la seguretat en aquesta confluència.

La regidora d’Acció Territorial i Urbanisme, Montserrat Rovira, recorda que ‘a la configuració anterior, a l’altura de l’Avinguda de París, es perdia la perpendicularitat i creava un encreuament perillós a la confluència del carrer Luxemburg amb l’Avinguda de París’.

‘L’obra que s’ha fet ha consistit en el reordenament de la intersecció per evitar l’actual trobada en diagonal de l’Avinguda de París. Aquesta nova intersecció millora la seguretat de circulació del tram, permet evitar els girs perillosos i millora la circulació. Aquestes actuacions permeten centralitzar tots els moviments en aquesta intersecció i evitar els girs a l’esquerra perillosos’ ha afegit la regidora.

S’han instal·lat dues fileres de pilones de plàstic que impedeixen en els vehicles que circulen per l’Avinguda de París arribar directament en el carrer Luxemburg. A la mitjana, s’ha obert un petit carril que permet fer el canvi de sentit cap a l’Avinguda de Castell d’Aro o arribar en el carrer de Luxemburg en un punt diferent que fins ara.

El projecte, proposat per la Unitat de Mobilitat de la Policia Local i els serveis tècnics municipals, ha suposat una inversió de prop de 43.000 euros.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.