Festa de Sant Isidre Llaurador a Castell d’Aro fins dilluns

Aquest matí ha acabat el muntatge del 67è Concurs de flors, fruits de camp i plantes ornamentals que s’obre al públic aquesta tarda

Aquesta tarda, a les cinc, comencen les tradicionals festes de Sant Isidre Llaurador de Castell d’Aro, que organitza la regidoria de Cultura.

Després de l’edició virtual de l’any passat a causa de la pandèmia, enguany es recuperen els concerts a la Sala Polivalent i el Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals a les sales del Castell de Benedormiens i exterior. El muntatge de l’exposició s’ha acabat aquest migdia i es podrà visitar avui de les 17 a les 21 h; aquest diumenge d’11 a 14 h i de 17 a 21 h; i dilluns d’11 a 13 h i de 17 a 19 h.

Aquest vespre, a les 19.30 h, Neus Mar i Nito Figueras presentaran “Heroïnes” a la Sala Polivalent, un concert que homenatjarà artistes com Anna Belén, Soledad Giménez, Noa, Ana Torroja, Edith Piaf o Judit Nedermann, entre d’altres.

Demà, 16 de maig, es farà una missa a l’Església de Santa Maria a les 11 h i, a la tarda, a partir de les 19.30 h, a la Sala Polivalent, la Coral Vall d’Aro oferirà un concert.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.