El millor tenis femení d’arreu del món a Platja d’Aro durant tota la setmana

La segona edició de l`ITF Platja d’Aro 365 se celebra en el Club Tennis d’Aro fins diumenge vinent

Avui comença la segona edició el Torneig Internacional de Tennis Platja d’Aro 365 amb els partits de la ronda prèvia de classificació. A partir de dimarts vinent i fins diumenge es disputarà la fase final.

A la fase de classificació individual hi participen 64 jugadores mentre que el quadre principal d’individuals i dobles està format per trenta-dues tenistes i setze parelles, respectivament.

S’hi han inscrit esportistes de prop d’una trentena de països com França, Gran Bretanya, Japó, Canadà, Argentina, Rússia, Països Baixos, Suïssa, Gràcia, Itàlia, Xina o Filipines, per citar-ne alguns. L’Estat Espanyol també té una bona representació.

Des del Club Tennis d’Aro, que organitzen el torneig conjuntament amb l’àrea d’Esports municipal, es mostren molt satisfets amb l’èxit d’inscripcions i l’excel·lent nivell de les participants, que en el rànquing mundial ocupen posicions de la 85 fins al 215, consolidant l’esdeveniment com un gran espectacle esportiu del millor tenis nacional i internacional a la Costa Brava. A més, s’ha incrementat la dotació econòmica dels premis fins als 25.000 dòlars, 10.000 més que a la primera edició.

L’accés en el torneig és lliure i gratuït per a tothom, però a causa de la pandèmia, l’aforament és del 50%.

L’any passat, per culpa de la Covid, la primera edició de l’ITF es va ajornar a la primavera i es va celebrar a la tardor. Una espectacular segona edició de l’ITF que segueix consolidant el Club Tennis d’Aro i el municipi com un referent de l’esport mundial després del gran èxit de la Lliga MAPFRE l’estiu passat, la gran acollida que han tingut les dues primeres edicions de l’ITF i la preparació de nous tornejos en els pròxims mesos. A la tardor està previst una cita internacional amb el millor tenis masculí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.