Recomanacions literàries, parades al carrer i activitats tot el dia… Feliç Sant Jordi!🌹📚

Actuacions a diferents espais, concursos, lliuraments de premis i molt més ompliran la tradicional jornada del 23 d’abril

Aquest divendres, les roses i llibres tornen als carrers. L’any passat, a causa de la pandèmia, el dia 23 d’abril només es van celebrar activitats en línia i el Sant Jordi es va ajornar fins al mes de juliol.

Enguany, aplicant totes les mesures de seguretat anti-Covid, les parades de llibres i flors vesteixen de festa, literatura i amor els espais més emblemàtics de cada municipi, com mana la tradició, el 23 d’abril.

A Ràdio Platja d’Aro, hem demanat a la Gemma Guissado de Llibreria Susana de Platja d’Aro que ens faci unes quantes propostes per aquesta diada tan assenyalada. Trobareu aquestes i moltes més novetats i propostes per a totes les edats, per regalar i regalar-vos, a la parada de Sant Jordi de l’Avinguda de S’Agaró de les nou del matí a les nou del vespre.

D’altra banda, el municipi ha organitzat diverses activitats des de mig matí fins al capvespre.

En els jardins de la Biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d’Aro, durant tot el dia (10-14 h i 16-20 h), hi haurà parades d’entitats municipals. A les 11 h s’ha programat l’espectacle Paraula d’humor a càrrec de Claret Clown, en el marc del lliurament de premis del 21è Concurs literari amateur de gent gran. A les 12.30 h es farà la lectura de diversos textos amb múltiples idiomes a càrrec dels alumnes del Centre de Formació de Persones Adultes del municipi.

Les activitats de tarda, començaran amb una lectura de relats. Diversos dels participants del Concurs literari amateur de gent gran, a partir de les 16.30 h, llegiran textos literaris en el marc del Punt de Trobada de Gent Gran al Centre Cívic Ca La Rafaela de Castell d’Aro.

Tornant a Platja d’Aro, a les 17.15 h, als Jardins de la Masia Bas s’ha organitzat una sessió de Contes de Sant Jordi amb Alma i la Mar de Contes per nenes i nens a partir de 4 anys i es lliuraran els premis del 25è Concurs de dibuix Sant Jordi i de l’11è Concurs literari Cartes d’amor… o no!.

A les 19.15 h començarà l’espectacle Rumbesia amb la Companyia La última y nos vamos que oferirà un recital de poesia amb versos de Joan Salvat Papasseit, Maria Mercè Marçal, Miquel Martí i Pol, Josep Maria de Segarra, Montserrat Abelló, Ramón Muntaner i Josep Carner fusionat amb rumba de diversos estils; i en acabar, tindrà lloc el lliurament de premis de les categories d’adults dels dos concursos convocats aquesta primavera.

Durant tota la tarda també hi haurà instal·lat un gran mural amb il·lustracions de XuxuLanstrum ambientades en la diada perquè es pugui participar en la primera edició del Concurs Photocall Biblioteca Sant Jordi 2021 a Instagram: cal seguir a @bmrcastellpdas i allotjar-hi una instantània amb aquest fons amb el hastag #25bmrsantjordidaro fins al 24 d’abril. La fotografia amb més likes fins al 30 d’abril aconseguirà un lot de llibres i una càmera Polaroid (participació a partir de 18 anys i només per a perfils de persones físiques).

Altres propostes previstes són el concert Jazz Poètic a càrrec de Geòrgia Bonell (veu), Jaume Martínez (saxo) i Lluís Sánchez (guitarra) organitzat per l’ADEM i l’entitat Culturejant a l’avinguda de la Pau de Platja d’Aro. El concert començarà a les 18 h i l’aforament ja està complet.

Afegir que l’Associació Culturejant també té en marxa un concurs de predicció de la novel·la en català i castellà més venuts durant la diada al país. Podeu participar publicant-t’ho a les seves xarxes socials @culturejant o enviant-t’ho per correu electrònic a aculturejant@gmail.com: qui ho encerti s’endurà com a premi els dos volums més venuts.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.