Aphrodisiaque Rosé

Nou programa Rock&Wine, avui presentant el vi Aphrodisiaque rosé –
Celler Almazcara Majara D.O Bierzo

Vi : Aphrodisiaque rosé – 50% Godello i 50% Mencía – 8€
Celler Almazcara Majara D.O Bierzo
Cançó : La nit del plor – MOLI
Aquest dimecres, fem una excepció molt especial i marxen del rock que ens acompanya cada setmana per maridar el vi Aphrodisiaque rosé, amb una de les veus més maques que he sentit mai, i que a més és la protagonista de la seva etiqueta, una nena rosa d’ulls blaus com el mar i cara d’àngel que vull que recordeu el nom, Moli Alvarez, compositora de la música i de la lletra, ella s’anomena simplement MOLI, una veu, que a partir d’ara escoltarem sovint a totes les ràdios i que ja sona fort a les millors plataformes musicals, appel music, spotify, amazon music i youtube.
La història d’Almazcara Majara neix el 2002, fruit de la passió que Javier Alvarez sentia pel Bierzo, la seva terra, i pel món del vi, ell volia fer un vi que transmetre’s tot el potencial d’una terra plena de vida i d’història, per això va comptar amb el seu amic de la infància, el Manuel, i també amb el Raul, de fet, el nom del celler és forma amb el nom del poble dels seus pares, Almazcara i la primera sil.laba de cada nom dels tres amics, Majara.
Javier Alvarez és una persona polifacètica, acaba de publicar la seva primera novel.la, i potser no serà l’última, és molt agraït, és sensible i també molt nostàlgic, té molt present sempre al seu pare difunt, aquesta nostàlgia fa també, que varies de les etiquetes d’Almazcara Majara vagin dedicades al pare o als seus fills, etiquetes per altra banda, molt seductores com la del vi “Demasiado corazón” un monovarietal de Godello espectacular que sorprèn per la seva estructura i el seu paladar cremós , o com el “Jarabe” un vi negre de Mencía amb vuit mesos de criança que és una verdadera delícia.
L’Aphrodisiaque Rosé forma part d’un projecte que veu la llum fa solament quatre anys, i van dedicats a un públic jove, amb el qual Javier connecta meravellosament bé, ell, com el títol de la seva novel.la “Majara, el heterodoxo del vino” no creu massa en aquestes normes generalitzades que envolten al món del tast del vi, massa tecnicismes per ell, pensa que la gent jove, el que vol és gaudir de vins que els aportin alegria, que siguin fàcils de beure i que puguin compartir amb els amics, més que una explicació del que trobaran al vi, i jo, ho trobo una decisió molt sabia. Aquests vins pel menys experts, un de blanc, monovarietal de godello, un de negre, monovarietal de mencía, i aquest rosat coupage de godello i mencia, són el resultat de compartir el secret de la felicitat, de fet a les seves etiquetes troben aquest escrit “ Suma, no restes. Haz tu camino, no sigas. Da, no pidas. Saborea, no tragues. Abraza, no empujes. Besa, no discutas. Disfruta, no sufras. Rie y llora. Actitud Aphrodisiaque” sense dubte, tota una filosofia de vida molt hygge
Un bon plat per acompanyar l’Aphrodisiaque rosé, és una costella de porc gallec melós, fet a baixa temperatura, o un tataki de tonyina, tots dos plats del restaurant La Cuina de l‘Epi de Platja d’Aro. Que vagi de gust, i fins a la setmana vinent.
Salut i vi ( recorda beure amb moderació )

Rock & Wine és un espai patrocinat per:

Especialistes en vins i destil·lats al millor preu.
https://www.winepalace.es/ca/inici

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.