Una mostra fotogràfica al carrer, una gimcana i un concurs a les xarxes socials

Sant Feliu de Guíxols avui ha presentat el Carnaval 2021 que s’allargarà d’aquest dissabte a Dimecres de Cendra

El Carnaval de Sant Feliu de Guíxols també aposta per una programació que no provoqui aglomeracions i mantingui viva l’essència de la festa més esperada a la població, al costat de la Festa Major a l’estiu.

Durant els dies de Carnaval, els fanals dels principals carrers de la ciutat, lluiran diverses banderoles estampades fotografies d’antics Carnestoltes i cartells històrics del Carnaval a Sant Feliu. Un recorregut visual entre l’any 1989 i fins a l’any passat.

També es podrà fer una gimcana familiar relacionada amb les colles de Carnaval de la població. Cada colla distribuirà un element característic de la seva entitat en establiments, restaurants i edificis públics. En total, es distribuiran més d’una vintena d’objectes. L’objectiu de la gimcana serà localitzar-los i puntuar-los, a partir de diferents criteris, mitjançant un formulari web al qual es podrà accedir un cop escanejat el codi QR que acompanyarà cada element. Hi haurà un premi a la participació i un premi per la colla propietària de la peça que obtingui més punts.

Per últim, a través de les xarxes socials de l’Ajuntament i Ràdio Sant Feliu, cada dia es proposaran diferents consignes carnavaleres. A les xarxes, cada dia, a les nou del matí, es publicarà un vídeo diferent protagonitzat per un antic Rei o Reina Carnestoltes de Sant Feliu, que animarà a tothom a disfressar-se a partir de la seva consigna, que pot ser portar un mocador, unes ulleres de sol, un barret divertit, etc. Les fotos es podran compartir a les xarxes socials fins a les onze del vespre fent ús de l’etiqueta #carnavalguixols2021 i adjuntant el hashtag que toqui aquell dia i que es donarà a conèixer a les mateixes xarxes. Cada dia es sortejarà un àpat en un restaurant de la ciutat i el Dimecres de Cendra es farà un sorteig entre totes les fotos que hagin participat en el concurs.

Per compensar que, enguany, no hi ha Carnestoltes, la idea és repartir el regnat 2021 entre els antics Carnestoltes ganxons i ganxones.

Podeu ampliar la informació aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.