Novetats discogràfiques setmana del 1 de febrer

63 novetats han entrat aquest primer de febrer. Aquí teniu les més destacades.

«Els poders» és el títol de la nova cançó de la santpedorenca Anaïs Vila on crítica els poders de la nostra societat en el seu nou single. La cantautora, a través de la ironia, envia un missatge potent envolcallat de sons electrònics.

ANAÏS VILA – Els poders


La formació catalana Love of Lesbian segueixen presentant les peces del seu nou àlbum. Ara li toca el torn al tercer senzill d’aquest, “El mundo”.

Love of Lesbian – El mundo

La nova etapa de música en espanyol de Selena Gomez ha començat. Després de presentar-nos ‘De una vez’ i de donar la notícia del llançament del seu EP ‘Revelación’, la cantant porta ‘Baila conmigo’ Al costat de Rauw Alejandro i el productor Tainy.

Aquest es converteix en un nou avançament del seu projecte que veurà la llum el 12 de març.

elena Gomez, Rauw Alejandro – Baila Conmigo


Bon Jovi ens porta el seu nou single «Story of Love» com a nou avançament del seu àlbum “2020”.

2020 ha estat un any que ha desafiat totes les expectatives. La banda de Rock and Roll, Bon Jovi llançava el seu 15è àlbum d’estudi. Aclamat per la crítica, USA Today va definir l’àlbum com a «BRILLANT» i Associated Press va escriure sobre la profunditat de les lletres dins de les cançons que «narren el dolor, la pèrdua, la por i la mort pel coronavirus, els assassinats policials i els tirotejos massius ».

Bon Jovi “Story Of Love”

Tom Jones torna amb la crítica peça ‘Talking Reality Television Blues’. El cantant gal·lès va fer 50 anys de carrera al 2020 i amb 80 anys a l’esquena llança el primer avançament del seu àlbum d’estudi ’42’.

Tom Jones – Talking Reality Television Blues

Fins aquí el nostre repàs d’aquest dilluns. Les altres 50 i pico novetats les podeu seguir en la nostre programació diària de 24 hores al 102.7 de la FM, i també via streaming en directe des de les diferents plataformes. Cuideu-vos amics! Ens veiem dilluns que ve!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.