Represa de les obres de millora de la xarxa de sanejament

Fins a l’estiu es concentraran a l’Avinguda de Castell d’Aro i carrers adjacents

Aquest dilluns s’han reanudat les obres de construcció del nou sistema de canalització de gran capacitat de les aigües plujanes que eviti les històriques inundacions que pateix el nucli de Platja d’Aro.

Abans de Nadal, van finalitzar els treballs a l’Avinguda Cavall Bernat i, un cop superades les celebracions de Nadal, els treballs tornen a l’Avinguda de Castell d’Aro, en el tram en el qual encara no s’ha actuat. Concretament, entre els carrers Migdia i Joan Maragall. Durant la setmana passada ja es van començar a instal·lar les tanques de seguretat i delimitació del perímetre on s’actuarà en les pròximes setmanes. Fins a finals de gener, les màquines treballaran a l’àmbit del giratori de l’Ajuntament i, a partir de febrer, es preveu que tota l’activitat es concentri a l’Avinguda de Castell d’Aro.

Cal recordar que després de l’estiu passat i finals a finals d’octubre, els treballs ja van afectar l’Avinguda de Castell d’Aro, entre Av. Fenals i el carrer Migdia, i bona part de l’Avinguda de Fanals.

Tot el projecte es divideix en sis fases i les obres que ara s’inicien s’allargaran tot el primer semestre d’aquest any amb restriccions i canvis en la mobilitat de l’Avinguda de Castell d’Aro i entorn.

Per Setmana Santa està prevista l’aturada de les obres.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.