Més de 40.000 persones ja han visitat La Santa

L’esdeveniment aquest divendres ha organitzat una festa temàtica de Carnaval

La Santa, ubicat en el Santa Cristina Horse Club de Santa Cristina d’Aro, va obrir portes el 17 de juliol i des d’aleshores ja l’han visitat més de 40.000 persones, una xifra similar a l’any passat. Pels promotors de l’esdeveniment, les dades demostren que es pot crear un entorn d’oci a l’aire lliure complint rigorosament les més estrictes mesures de prevenció de transmissió de la Covid-19 i garantint en tot moment el benestar dels assistents.

L’espai addicional (prop de 9.000 metres quadrats incorporats expressament per a aquesta edició) i l’amplitud de les noves avingudes han absorbit tots els fluxos de públic, permetent en tot moment un distanciament còmode i agradable, tal com estava previst.

També cal destacar el comportament sempre cívic i responsable dels visitants que han passat per La Santa per gaudir de la seva àmplia oferta d’oci, que ha permès finalitzar el mes de juliol i iniciar agost sense cap incident, tal com informen des de La Santa.

Després de rebre durant el mes de juliol artistes de la talla de Sofia Ellar i Manu Guix, tots dos en el marc del nou cicle Unplugged Music Experience, el mes d’agost presenta una agenda plena d’activitats per a tots els públics.

Copes, música, artesania, moda i una oferta gastronòmica eclèctica i de qualitat als que cal sumar més de 70 actuacions musicals gratuïtes en els seus sis escenaris, sempre a càrrec d’artistes locals.

En el marc del cicle Unplugged Music Experience, aquest agost, actuaran l’artista gallec Cepeda (15 d’agost) i els catalans Blaumut (22 d’agost). El cicle té un format acústic intimista i molt especial en què els assistents, disposats en taules de quatre al racó Privé Las Palmeras a l’estil dels clubs de jazz novaiorquesos, gaudeixen del costat més íntim i proper dels seus ídols.

D’altra banda, el mes d’agost arriba carregat de festes temàtiques, que canvien de cap a peus la fisonomia de la Santa i reflecteixen el seu esperit hedonista i alegre. Avui, 7 d’agost, se celebra la festa de Carnaval, que omplirà de lluentons al recinte de Santa Cristina Horse Club, mentre que el 14 d’agost l’espai es vestirà de flamenc per acollir la Fira d’Abril. El divendres 21, La Santa viatjarà als 80 per viure la Remember 80’s EGB Fest i, finalment, el 30 d’agost hi haurà una Holi Fest familiar com a fi de festa d’un estiu ple d’emocions.

Diàriament també s’han programat tallers i activitats infantils, classes de ioga a l’aire lliure, concerts, treballs manuals i una infinitat d’activitats per a tots els públics per gaudir de l’estiu al cor de l’Empordà.

La Santa obrirà fins al 29 d’agost de les sis de la tarda a la una de la matinada. Més informació a www.lasantamarket.com.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.