Fins divendres estan obertes les preinscripcions per l’Escola Municipal de Música

Es poden fer telemàticament o presencialment amb cita prèvia

Fins aquest divendres, 12 de juny, està obert el període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música de Castell-Platja d’Aro.

L’oferta del centre inclou Taller de Nadons (0-2 anys acompanyats de la mare o el pare), Sensibilització (infants de 3 a 5 anys), Formació Bàsica (nenes i nens de 6 a 11 anys), Llenguatge-Seguiment (pràctica sense accedir a Nivell Mitjà), Nivell Mitjà (dividit en sis cursos), Llenguatge musical per a adolescents i adults; i oferta d’aprenentatge d’instruments i també col·lectives: coral, combo, cambra, orquestra de corda, grup de vent i grup de guitarres.

Preinscripció en línia

  • Els alumnes que ja formen part del centre (excepte  els nascuts l’any 2014) han de tramitar la preinscripció aquí, accedint-hi amb l’usuari i contrasenya que els ha facilitat el centre mitjançant el correu electrònic.
  • Els alumnes nous i alumnes del centre nascuts l’any 2014 han de presentar la sol·licitud aquí.

Preinscripció presencial

També hi ha la possibilitat de demanar cita prèvia i presentar la sol·licitud en persones. Aquesta setmana, l’opció presencial està disponible de dimarts a dijous de les 10.30 a les 13 h i de les 16 a les 19 h.

La llista d’alumnes admesos i exclosos es publicarà dimecres de la setmana vinent, 17 de juny. Es podrà consultar aquí. Les reclamacions es podran tramitar del 17 al 19 de juny a través del correu electrònic escolamusica@platjadaro.com.

Matriculació al juliol, si s’escau

Els alumnes admesos podran tramitar la matrícula en línia de l’1 al 10 de juliol.  Atenció, perquè si la preinscripció s’ha fet correctament, i si no es comunica a Secretaria cap canvi, la preinscripció passarà a matrícula automàticament.

L’Escola Municipal de Música de Castell-Platja d’Aro es gestiona en conveni amb l’Escola de Música de Sant Feliu de Guíxols.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.