Obertes les preinscripcions telemàtiques als programes de formació i inserció

A la Vall d’Aro s’imparteixen programes d’Auxiliar d’hoteleria i d’Auxiliar en vendes, oficina i atenció al públic

A partir d’avui i fins Al 5 de juny, estan en marxa les preinscripcions telemàtiques pel PFI-PTT Guíxols-Vall d’Aro, un parell de programes de formació i inserció pensats per a joves de 16 a 21 anys que no poden acreditar l’ESO. Teniu un vídeo explicatiu aquí.

El Programa de Formació i Inserció és un curs voluntari. Dura un curs acadèmic. Proporciona l’accés a la formació professional i al mercat laboral. I estan pensats per a joves que no han acreditat l’educació secundària obligatòria. Amb el programa obtenen una certificació acadèmica i professional, millors possibilitats de superar la prova d’accés als cicles de grau mitjà i l’accés als centres de formació d’adults.

El document de preinscripció ja està disponible aquí. S’ha de complimentar la sol·licitud i preparar la documentació necessària, enviar-ho tot per correu electrònic escanejat o en format fotografia que es pugui llegir bé (el correu per enviar-ho és b7960022@xtec.cat) i assistir a una entrevista per avaluar els interessos, motivació i aptituds. El dia i l’hora de l’entrevista s’adjunta en el correu que envia el centre confirmant la recepció de la sol·licitud i la documentació. El correu serveix com a justificant de la preinscripció i comunica el número assignat a la sol·licitud presentada.

La documentació que cal presentar

La documentació acreditativa que cal lliurar si són majors d’edat: DNI, NIE o passaport vigent (per a estrangers comunitaris, document d’identitat del país d’origen). Per a menors d’edat també: Llibre de família o altres documents relatius a la filiació; i document d’identitat de la persona sol·licitant (pare, mare, tutor o tutora o guardador o guardadora de fet: DNI, NIE, passaport o document d’identitat del país d’origen en estrangers comunitaris).

Per acreditar criteris específics cal volant d’empadronament (només si l’adreça actual no coincideix amb la del document d’identitat), certificat de l’institut acreditant el nombre de cursos escolaritzats a l’ESO i l’últim curs que s’ha fet o s’està fent. Per acreditar condició de discapacitat, cal presentar certificat del Servei de Valoració i Orientació a Persones amb Discapacitat (CAD).

Preinscripció presencial

Si per motius extraordinaris no es pot realitzar la preinscripció de manera telemàtica, es pot fer presencialment a l’Institut Sant Feliu de Guíxols amb cita prèvia. Podeu demanar més informació en el telèfon 972 11 75 40, el whatsapp 691 675 149 o escrivint un correu a b7960022@xtec.cat.

Teniu més informació sobre tot el procés a la web del PFI-PTT Guíxols-Vall d’Aro o de la Generalitat de Catalunya.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.