El comerç de Platja d’Aro estrena el distintiu Punt Blanc que garanteix la implantació de protocols de seguretat i higiene

La Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols també ha creat la plataforma anemdecompres.cat

La presentació del nou distintiu PUNT BLANC ha anat a càrrec de Joan Barceló, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro; Manel Canadell, president de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró; i Eduard Bosch, president de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols.

Una iniciativa conjunta de la Cambra de Comerç i ajuntaments de l’àmbit d’actuació de la institució. A Castell -Platja d’Aro també hi participa l’Associació d’Empresaris.

Tal com han explicat durant la presentació, el distintiu PUNT BLANC té l’objectiu de distingir aquells establiments que per mitjà d’una declaració de responsabilitat assumeixen la implantació de les mesures de seguretat i higiene establertes en els protocols dictats pel Ministeri de Sanitat i la Generalitat de Catalunya.

Des d’AdEM han explicat que confien que el distintiu en els pròxims dies s’estendrà entre tota la xarxa comercial i d’allotjament.

El regidor ha avançat que l’Ajuntament obrirà aviat una línia d’ajuts al comerç, restauració, oci i allotjaments per adaptar-se a les mesures de seguretat i higiene.

Altres col·lectius del municipi i empresaris no associats a les entitats impulsores també han mostrat interès per formar part de la iniciativa del PUNT BLANC.

La Cambra de Comerç impulsa una plataforma de difusió del petit comerç de la zona

La plataforma virtual anemdecompres.cat, creada per la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, té per objectiu ajudar a les empreses a fer difusió de la seva activitat i dels seus serveis, així com, acompanyar-les en la seva digitalització i altres necessitats que puguin sorgir a partir d’ara.

Tal com expliquen des de la institució, neix de la creixent necessitat del petit comerç de crear un nou canal de venda en l’entorn electrònic, un àmbit amb una demanda creixent arran del moment actual de crisi sanitària per la COVID-19. Aquesta plataforma és una nova acció que ha iniciat La Cambra emmarcada dins el projecte “Que cap empresa tanqui”. Pot ser un espai molt interessant de trobada per als seus associats que els permetrà trobar clients i proveïdors, publicar i enviar ofertes i millorar el seu posicionament a Internet.

Es tracta d’una solució 360° que ofereix als comerços, en un mateix espai i de forma fàcil i personalitzada, totes les eines que necessiten per posar en marxa el seu negoci en línia, des de la formació fins a la creació de la botiga virtual. A més, les empreses involucrades a través de la plataforma proporcionen les eines digitals i els serveis associats que el comerç necessita per començar a vendre per Internet. La plataforma està pensada perquè el petit comerciant pugui realitzar la seva primera venda a internet en pocs dies.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

One Reply to “El comerç de Platja d’Aro estrena el distintiu Punt Blanc que garanteix la implantació de protocols de seguretat i higiene”

  1. El que heu de fer és regularitzar els horaris se ha vist que la gent comprara igualment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.