Novetats discogràfiques setmana del 4 de maig

65 nous temes ja roden des d’avui a la nostre discografia. Aquests son els més destacats.

Català

Del panorama català destaquem avui aquesta cançó anomenada ‘Lluna de vent’. Una altre tema fill del confinament. Dia rere dia els artistes ens demostren com el confinament es pot aprofitar per estimular la creativitat i les associacions més dispars. Cantant a una mateixa lluna plena s’han ajuntat les veus i ànimes creatives d’Adrià Salas (La Pegatina) i Clara Fiol (Marala), un català rumber i una mallorquina de música d’arrel, component i cantant a l’uníson. Rere la creació de “Lluna de vent”, per això, són encara més els artistes que s’han unit per posar-hi el granet de sorra: en Miki Florensa (La Pegatina) amb la guitarra, en Ferran Samper (Brincadeira, Nil Moliner) a la percussió, Mario Patiño (La Atlàntida Estudio), endolcint la cançó a la mescla final, Aina Crespí vestint la portada i Marta Mas (@leentrelineas). Aquí teniu aquesta ‘Lluna de vent’.

Adrià Salas & Clara Fiol – Lluna de vent

Mercat hispà

Saltem al mercat en castellà on avui destaquem la tornada de Coque Malla. Després d’uns dies d’absència mediàtica, Coque ha sorprès amb una nova cançó nascuda en el silenci en el qual tots ens hem vist submergits aquests dies, “Calma”. aquí en teniu el videoclip.

Coque Malla – Calma

També destacable l’arribada d’un nou tema solidari de la mà de Los Secretos. ‘Pero a tu lado’ Versió 2020. La banda toca la cançó al costat de Taburete, Ara Malikian i Diego El Cigala, entre d’altres.

Los Secretos – Pero a tu lado 2020

Tanquem el bloc en accent hispà amb una altre iniciativa nascuda del confinament. ‘Cuando lloras’ és una de les mítiques cançons de la dècada dels 2000 que els seus creadors han volgut rescatar d’una manera molt especial en aquesta quarantena. Despistaos ha comptat amb Víctor Elías i David Rees per crear una nova versió del tema des de casa. Aquí la tenim:

Despistaos feat David Rees – Cuando lloras

Internacional

Saltem al mon musical anglosaxó amb importants novetats aquesta setmana. Com aquesta:

Avril Lavigne – We Are Warriors

La cantant canadenc Avril Lavigne ha rellançat el seu tema Warriors amb un nou nom: “We are Warriors”, és a dir, “Som guerrers”. Es tracta d’una cançó amb la qual vol transmetre esperança enmig d’aquests temps foscos. Lavigne ens recorda que som “més forts” i que per això “sobreviurem”.

Els Pet Shop Boys Han estrenat l’esperat nou single “I don’t wanna’. Ja està disponible en CD, digitalment i en vinil.

El llençament discogràfic també inclou un remix de Mano Le Tough i David Jackson i també una cançó extra: “New boy”, originalment escrita pels Pet Shop Boys el 1984 i recentment acabada i enregistrada.

Pet Shop Boys – I don’t wanna

I fins aquí aquest repàs als més destacats. Mencionar les arribades del més nou d’Alicia Keys, ‘Good Job’. New Kids On The Block amb Boyz II Men, Big Freedia, Naughty By Nature i Jordin Sparks ens porten ‘House Party’. Michael Buble amb Barenaked Ladies i Sofia Reyes, també ens regalen el tema ‘Gotta be patient’… I molts més que descobrireu escoltant el 102.7 de la FM. Cuideu-vos molt amics!

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.