Mascaretes per a tota la població infantil i juvenil

Aquest dimarts es duu a terme la segona fase de distribució de mascaretes

La setmana passada es van lliurar unes 650 mascaretes. A la primera fase, que va coincidint amb els primers dies de sortida al carrer dels menors de 14 anys, es va prioritzar aquest col·lectiu. Però només els nens i nenes empadronats i escolaritzats a la població, és a dir, els infants nascuts l’any 2017 fins a 1r d’ESO, escolaritzats als centres de Platja d’Aro i Castell d’Aro.

Aquest dimarts, és el torn de les famílies que la setmana passada per diverses circumstàncies no van poder recollir la mascareta dels seus fills i filles; dels joves de 2n d’ESO a 2n de Batxillerat; dels nens i nenes de 3 a 12 anys empadronats a la població però que estan escolaritzats en altres municipis o dels alumnes de l’UAC, SIEI, Projecte Ridaura i PFI.

Aquesta és la informació que proporciona el consistori.

L’Ajuntament ha anunciat que les pròximes fases de distribució, per les quals encara no hi ha un calendari definit perquè està condicionat al procés de confecció manual de les mascaretes per part de voluntaris i voluntàries, aniran dirigides a tota la població major de 18 anys del municipi.

Les mascaretes es lliuren gratuïtament i les estan cosint de manera solidària i altruista entre l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, una trentena de modistes voluntàries del municipi i el Moviment Solidari Calonge Covid 19.

L’Ajuntament va adquirir material quirúrgic i de propilè per a l’elaboració de més de 10.000 mascaretes.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.