Més d’una seixantena d’establiments de primera necessitat oberts a Castell-Platja d’Aro

La guia s’anirà actualitzant permanentment

Amb l’objectiu de fer arribar a tota la població, una llista d’establiments oberts durant l’estat d’alarma, l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha elaborat una guia que s’anirà actualitzant cada dia, si hi ha noves incorporacions o canvis.

La guia ja inclou una seixantena d’establiments de primera necessitat i el consistori confia amb, la col·laboració de l’empresariat, es podrà arribar a tot el teixit comercial que durant el confinament segueixen oberts per oferir a veïns i veïnes, serveis i productes relacionats amb l’alimentació, lliurament d’alimentació a domicili, animals de companyia, farmàcies i salut, internet i telefonia, òptiques, papereria, tintoreries i bugaderies.

Cada establiment inclou l’horari d’obertura, telèfon, adreça i especificitats del servei

L’àrea de Promoció Econòmica ha habilitat diferents maneres perquè els establiments que no hi surten, puguin incorporar-se a la guia. I els comerços i serveis que ja hi són, puguin notificar qualsevol canvi. Els canals són el correu electrònic aroimpulsa@platjadaro.com i telèfon 972 804 207 (només trucades via WhatsApp).

La guia es pot consultar aquí.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.