Entitats i establiments participen en accions solidàries

Els professionals de la salut fa dies que mostren molta preocupació per la falta de material sanitari als seus llocs de feina

L’Associació Dones de la Vall d’Aro s’ha sumat en el projecte solidari de l’empresa catalana Robin Hat per a produir mascaretes per a personal sanitari. La iniciativa s’ha estès arreu de Catalunya i vol combatre la falta de material que hi ha en els equipaments sanitaris o altres col·lectius que combaten la crisi del Coronavirus.

La presidenta de l’entitat, Ramona Huertas, de Castell d’Aro, ens ha explicat que han creat un grup de modistes solidàries i altruistes. L’empresa Robin Hat, del poble de Rubí, a la comarca del Vallès Occidental, els fa arribar els patrons i material necessari per a la confecció de les mascaretes.

Les dones que s’hi han adherit, de diverses edats, tenen coneixements de costura i màquina de cosir a casa. Es passen moltes hores cada dia davant la màquina de cosir per a confeccionar 5.000 mascaretes. Un cop fetes, les lliuren a l’empresa que les fa arribar a la Generalitat de Catalunya perquè les distribueixi en els centres sanitaris on hi ha més demanda de material sanitari. Per apuntar-se a la iniciativa de Robin Hat es pot visitar els seus perfils d’Instagram o Facebook.

En clau més local, la mateixa Associació Dones de la Vall d’Aro i la delegació d’Oncolliga de Castell-Platja d’Aro també participen en un projecte de confecció de mascaretes de colors reutilitzables. Si fos necessari, aquestes mascaretes de plàstic es poden rentar a altes temperatures.

Diverses empreses i establiments del municipi també col·laboren en aquests projectes solidaris.

Una família d’origen xinès resident al municipi ha donat a la Policia Local material de protecció que s’ha fet arribar als centres assistencials
El Cap de Platja d’Aro ha rebut material de protecció procedent d’empreses i entitats del municipi

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

3 Replies to “Entitats i establiments participen en accions solidàries”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.