#ThoEstasPerdent

Avui es fa la lectura del manifest i altres activitats per commemorar el Dia Internacional de les Dones

Sota el lema ‘Si no veus esport femení, t’estàs perdent la meitat de l’espectacle’, esportistes i representants de diversos àmbits han aparegut, en les darreres setmanes, en fotografies o vídeos amb un ull tapat per mostrar el seu compromís amb l’esport femení.

L’Ajuntament i l’esport de Castell-Platja d’Aro també s’adhereix a la iniciativa amb una foto de família on apareixen representants del Club Twirling Platja d’Aro, Platja d’Aro Korfbal Club, Club Gimnàstica Rítmica Platja d’Aro, Club Bàdminton Platja d’Aro, el Casal de Joves de la regidoria de Joventut; l’alcalde, Maurici Jiménez; el regidor d’Esports, Infància i Joventut, Pedro Torres; la regidora de Benestar Social i Salut, Pilar Ferrero; i les regidores Pilar Rojas, Christian Prat o Mònica Mir.

L’objectiu de l’acció és mostrar el suport de la població a l’impuls de l’esport femení per avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics, conscienciar sobre la importància de l’esport practicat per dones, promoure una major presència de les dones esportistes als mitjans de comunicació i fomentar l’interès de la població per l’esport femení d’alta competició. Més informació de la campanya a www.thoestasperdent.cat

Avui, 5 de març, actes centrals del Dia Internacional de les Dones

Aquest any, el 8 de març, Dia Internacional de les Dones cau en diumenge i la lectura del manifest s’ha avançat a avui dijous, 5 de març.

Al llarg del mes de març, i especialment aquesta setmana, es fan activitats, però aquesta tarda es duu a terme la commemoració central en el Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d’Aro.

A partir de les 16.30 h es crearà un vídeo de conscienciació. A les 17 h, es llegirà el manifest commemoratiu i a les 18 h començarà un taller creatiu de relació a càrrec de Lo relacional.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.