El temporal Glòria es retira i deixa més de 106 litres de precipitació acumulada a Castell-Platja d’Aro

A partir d’aquesta tarda es consolida la tendència a la bonança

Després de ploure durant la matinada i primeres hores d’aquest matí, el temporal Glòria es retira a la Vall d’Aro. Des de mig matí, s’han obert clarianes que deixen passar els primers rajos de sol dels últims quatre o cinc dies.

Una progressiva tornada a la normalitat només meteorològica, perquè avui els alumnes no tenen escola i comencen a ser molt evidents els efectes del temporal sobre el territori.

Segons l’estació meteorològica de Castell d’Aro, del Servei de Meteorologia de Catalunya, el temporal Glòria ha deixat a casa nostra una precipitació acumulada de 106,7 mm. Pràcticament la meitat, 53,6 mm, van caure dilluns. El segon dia més plujós va ser el dimarts amb 19,6 mm. Aquest dimecres es va registrar un acumulat de 17,8 mm i aquest dijous, durant la matinada i primeres hores del dia, s’ha arribat a 15,7 mm.

Podeu consultar més dades a www.meteo.cat/observacions/xema/dades

D’altra banda, el riu Ridaura, al seu pas per Santa Cristina on hi ha un control que registra l’evolució del riu, durant l’episodi de pluges d’aquesta matinada, ha registrat un pic de cabal, a les 07.20, de 12,6 m3/s. Recordem que el pic més important es va registrar la matinada de dimarts quan es van assolir els 40,7 m3/s. I la matinada de dimecres es van superar lleugerament els 15 m3/s.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.