Llevantada amb molta pluja, fort vent i mala mar

Des d’aquest matí no es pot accedir a les platges, cales ni Camins de Ronda de Castell-Platja d’Aro

La setmana comença amb un temporal de llevant excepcional. En el Baix Empordà pot ploure molt, hi haurà notable mar de fons i el vent també està essent el protagonista. Segons l’estació meteorològica de Castell d’Aro, durant la matinada, s’han assolit pràcticament els 70 km/h.

Segons els avisos que ha activat el Servei de Meteorologia de Catalunya, la mar brava pot comportar onades més grans de 4 metres i el perill a la franja costanera del Baix Empordà és extremadament alt fins dimecres al migdia, quan el temporal de mar començarà a remetre.

Per aquest motiu, a partir de les vuit del matí, la Brigada municipal de Castell-Platja d’Aro ha començat a instal·lar panells informatius en els accessos a les platges, cales i camins de ronda que adverteixen de les restriccions de pas en aquests espais, unes mesures que ja s’han activat en altres episodis de temporal marítim.

El Baix Empordà també es pot veure afectat per grans acumulacions d’aigua entre aquest dilluns i dimarts. Segons adverteixen des del Meteocat, en tot l’episodi, es podran acumular localment més de 200 mm. També es pot veure nevar.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.