Represa de les obres del carrer Fleming

La previsió és que l’obra estigui llesta abans de l’estiu malgrat que intentaran acabar abans

Aquest dilluns s’han reemprés les obres de millora de la xarxa de clavegueram i aigües pluvials en el carrer Doctor Fleming de Platja d’Aro. Entre l’octubre passat i l’inici de la campanya de Nadal, els treballs es van desenvolupar en la meitat del carrer (des de l’altura del Parc Infantil de la Plaça d’Europa fins al carrer Juli Garreta) i, a partir d’aquesta setmana, s’atacarà l’altre tram (entre l’Avinguda de la Pau i carrer Pineda del Mar).

Malgrat que el projecte preveu un termini de finalització d’uns sis mesos, fins a les portes de l’estiu, l’empresa Aqualia confia que, si les condicions meteorològiques ho permeten, els treballs puguis acabar-se abans per minimitzar les molèsties en els veïns i comerços de la zona.

Mentre durin les obres, hi haurà modificacions i restriccions a la xarxa viària d’aquest àmbit.

Les obres del carrer Fleming formen part d’un ambiciós pla de millora de la xarxa de clavegueram i aigües pluvials. Fins ara també s’ha actuat a altres zones del municipi i, després de l’estiu, haurien de començar els treballs a l’Avinguda de Castell d’Aro, un dels principals eixos viaris del nucli platjarenc. I finalment, també s’actuarà a l’Avinguda de S’Agaró, l’eix central comercial de Platja d’Aro. Totes aquestes millores han d’estar llestes l’any 2022 i comporten una inversió milionària.

Hola 👋
Benvingut al diari digital

de Ràdio Platja d'Aro.

Subscriu-te i rep les últimes notícies a la teva bústia, cada dia.

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Comparteix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Mou la fletxa a la dreta

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.